Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Andreea Marin și Lavina Pârva s-au întrecut în mesaje de iubire pentru Bănică, pe Instagram! Asta da surpriză

Exclusiv. Andreea Marin și Lavina Pârva s-au întrecut în mesaje de iubire pentru Bănică, pe Instagram! Asta da surpriză
Andreea marin și Lavina Pârva, amândouă în același loc. Nu fizic, ci online, dar totuși... E o premieră să le vezi alăturându-și numele unul după celălalt, mai ales când e vorba de familia Bănică. Iată cum s-a produs acest unic eveniment.

Radu Ștefan Bănică a dat vestea cea mare. Se va întâmpla în curând și toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. Mai mult, prin acest proiect el le aduce „împreună” pe Andreea Bănică și Lavina Pârva, care au un trecut arhicunoscut și nu e nevoie de alte completări.

Radu Ștefan Bănică, surpriză pentru fani. E un lucru pe care l-a ținut secret până acum

Fiul lui Ștefan Bănică își va lansa mâine pe canalul său de Youtube prima sa piesă și a făcut anunțul recent pe contul de socializare. Radu Ștefan spune că a început să compună de mulți ani, dar până acum nu a vrut să știe nimeni. Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut ,,secret”… până acum.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Prima mea piesa ,,That part of me” varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube pe 7 August ora 00:0, sunt cuvintele băiatului. Mai mult, el a postat și o mică înregistrare, iar fanii au constatat că acesta cântă ca un adevărat profesionist. La scurt timp după anunț, au venit și felicitările, iar printre primele persoane s-au aflat fosta și actuala soție a lui Bănică, Andreea Marin și Lavinia Pârva.

Radu Ștefan și-a făcut și cafenea

Nu cu mult timp în urmă, Răducu a devenit și antreprenor la doar 20 de ani. El și-a lansat o cafenea, iar la eveniment i-a fost alături și sora lui, Violeta. Afacerea i-a adus tânărului mare succes, iar el se ocupă personal, chiar dacă are și angajați. Orice intră în locație, se bucură de o cafea adevărată, dar și de delicioase sandvișuri și un pahar cu prosecco.

Localul este deschis de luni până vineri, de la 8 dimineața până la 7 seara, iar în weekend de la ora 9 dimineața până la ora 7 seara. ”Sunt foarte fericit să vă spun că unul din visele mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la @the.coffeehousero pentru o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco”, a anunțat Radu Ștefan Bănică pe contul său de socializare când și-a inaugurat localul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre