Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca lui Pepe se pregătește să plece în Qatar? Există niște planuri

Raluca lui Pepe se pregătește să plece în Qatar? Există niște planuri
Raluca Pastramă a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, însă după doar câteva zile, în fața judecătorului, a renunțat la proces și e bună de plată. Ideea e că tânăra mămică vrea să scape cât mai repede și să devină femeie nemăritată în cel mai scurt timp. Miza e mare.

Raluca Pastramă a ajuns la poliție într-o seară de la jumătatea lunii noiembrie și a cerut ordin de protecție împotriva lui Pepe, pe care îl acuza că ar fi bătut-o de față cu fetițele, într-o parcare. Între timp s-a dovedit că lucrurile nu au stat nici pe departe așa. Ajunsă în fața judecătorului, Raluca Pastramă a transmis, prin avocat, că vrea să renunțe la eliberarea respectivului ordin, fără însă să-și motiveze decizia.

Procesul s-a încheiat înainte de a începe, iar Raluca Pascu, după numele soțului său, a fost pusă de judecător să plătească cheltuielile de judecată, mai exact 500 de lei.

Amintim și că în materialul pregătit și depus instanței pentru a contesta ordinul de protecție, Pepe susținea că nu și-a atins soția, ci doar a avut cu aceasta o discuție mai aprinsă despre o presupusă aventură a Ralucăi, despre care abia aflase.

Mai exact, Pepe aflase că în primul weekend din noiembrie, soția lui, alături de mai mulți prieteni, dar și de un bărbat de care se pare că este extrem de apropiată în ultima perioadă, originar din Qatar, ar fi fost la munte, al Poiana Brașov. Conform declarațiilor cântărețului, Raluca a recunoscut escapada în timpul discuției pe care cei doi au purtat-o în mașină, în parcarea din apropierea stadionului Dinamo, unde fetițele lor se aflau la ore de sport.

Raluca se pregătește să plece în Qatar?

Așa cum scrie Evenimentul Zilei, se pare că iubitul Ralucăi Pastramă s-ar fi săturat să o „împartă” cu Pepe așa că i-a dat un ultimatum. Iar Raluca se grăbește să divorțeze, fiind total vrăjită de noul său iubit. Bărbatul  este decis să aibă o relație serioasă cu Raluca si își dorește ca ea să fie liberă din toate punctele de vedere.

„El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio.

Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au transmis, în exclusivitate surse apropiate amorezilor, pentru Playtech.ro.

Sursa foto: Instagram

J-Lo a amânat de două ori nunta cu Alex Rodriguez. Ce motivează

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre