Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Pastramă, lovitură sub centură la Pepe. Copiază strategia Oanei Zăvoranu pentru a-l răni pe artist

Raluca Pastramă, lovitură sub centură la Pepe. Copiază strategia Oanei Zăvoranu pentru a-l răni pe artist
Scandalul dintre Raluca Pastramă și foștii ei soți se adâncește pe zi ce trece. Declarațiile care au încins internetul sunt lansate din toate părțile.

Așa cum știți, Raluca Pastramă se judecă cu Pepe pentru timpul de vizită al fiicelor lor, care, după divorț, au domiciliul stabilit la artist. Acum, bruneta îl atacă pe primul ei soț, sugerând lucruri umilitoare și, în final, fără dovezi.

Dar nu e prima femeie din viața lui care lansează astfel de afirmații. Oana Zăvoranu l-a terfelit la fel, atunci când Pepe a prins-o că îl înșeală și i-a cerut divorțul. 

Oana Zăvoranu, prima care i-a dat „șah-mat” lui Pepe

„Ca să vezi și să nu crezi ce zic studiile: uneori bărbații rănesc toate femeile care intră în viața lor pentru că sufletul lor pereche este, de fapt, un bărbat”, a postat Raluca Pastramă. Acum doi ani, Oana Zăvoranu, prima soție a lui Pepe, încerca și ea să-i păteze imaginea acestuia, în cadrul unei emisiuni TV.

Oana Zăvoranu l-a făcut albie de porci pe Pepe în 2011, după ce el a prins-o cu altul (arhivă)

Declarația Queridei din 2022, la zece ani de la divorț, insinua – la fel de subtil ca și cea a Ralucăi Pastramă – că artistul n-ar fi un soț potrivit pentru o femeie.

Deși la momentul respectiv vedeta a fost acuzată, cu probe video, că intrase într-o relație extraconjugală cu fostul politician Tudor „Tudy” Ionescu, ea a afirmat că între ea și soțul ei intervenise de mult rutina, lipsea „acea flacără”, și lucrurile erau, în fond, degradate de mult în cuplu.

Pepe are trei copii și e fericit acum alături de Yasmine 

Între 2012 și 2021, Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, care i-a dăruit primii săi copii, cele două fiice, Rosa Alexandra și Maria. După ce și aceasta l-a înșelat, artistul a divorțat, iar anul următor s-a căsătorit cu mama băiețelului său, Yasmine Ody. Cei doi formează un cuplu sudat care nu contenește să arate și public afecțiunea care există între ei.

Pepe este acum căsătorit cu Yasmine, au un fiu împreună și le cresc și pe fetele artistului din prima căsnicie a sa (Instagram)

După divorțul Ralucăi de cel de-al doilea soț al ei, Ibrahim Ibru, cu care are o fiică, cei doi foști soți ai tinerei s-au împrietenit și s-au aliat împotriva ei. Raluca se judecă în prezent cu ambii.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri