Simona Ionescu / Redactor Șef

Raluca Zenga e afectată de divort? Nu prea pare: iată cu cine a petrecut de ziua ei

Raluca Zenga e afectată de divort? Nu prea pare: iată cu cine a petrecut de  ziua ei
Raluca Zenga pare mai fericită ca nicioadată. Tocmai a împlinit 39 de ani și, în curând, va fi o femeie liberă. Frumoasa soție a celebrului antrenor Walter Zenga și-a celebrat aniversarea în Dubai.

Pe 1 noiembrie, Raluca Zenga a împlinit 39 de ani și a fost prima aniversare, în ultimii 17 ani, când nu l-a avut alături de Walter Zenga. Cu toate astea, antrenorul i-a urat „La mulți ani!”, însă, așa cum era de așteptat, având în vedere că au decis să divorțeze, nu a fost prezent la petrecerea Ralucăi. Acest lucru nu a oprit-o pe Raluca să se distreze la propria petrecere cu confetti, pe malul piscinei.

Walter Zenga a anunțat divorțul pe rețelele sociale

„Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit că eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirmă acum, aici, pentru a nu lăsă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc”, a dezvăluit Walter Zenga, pe contul său de Facebook.

Raluca e afectată? Nu prea pare

Raluca Zenga pare că și-a revenit foarte bine după despărțirea de Walter Zenga. De ziua ei  a petrecut alături de cei doi copii și prietenele ei. Și, mai mult decât atât, a fost atentă să se îmbrace cât se poate de provocator și să posteze imaginile pe rețelele sociale.

Raluca și Walter Zenga ar doi copii împreună: Samira (11 ani) și Walter Jr (8 ani), cu zâmbetul pe buze. Sărbătorita din Dubai a primit 4 torturi aniversare, pe lângă numeroase și cadouri.

„Aniversarea din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal. Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă… (îmi dau seama) că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…)

Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, NU rupturii, dar DA bucuriei.  Vă mulțumesc TUTUTOR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări. Nu a fost cel mai bun an, a fost tare ciudat datorită situației în care ne aflăm! Aici în Dubai putem însă ieși în cluburi și putem petrece, totul este deschis.

Am sărbătorit cu prietenii și copiii, am primit cadouri, flori și până acum am avut 4 torturi. Mărturisesc că mi-aș fi dorit de ziua mea o vacanță cu copiii, pentru că ei vor să mergem din nou într-un safari ca cel din Africa de Sud, de anul trecut de Crăciun”, a mărturisit Raluca Zenga pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Ele sunt cele mai bogate actrițe din lume. Pot învârti dolarii cu lopata, la propriu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre