Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru a crescut cu lopata în casă. A povestit acum și de ce. Exclusiv

Ramona Olaru a crescut cu lopata în casă. A povestit acum și de ce. Exclusiv
Dacă acum își permite orice, Ramona Olaru a avut o copilărie plină de greutăți care au făcut-o să devină femeia puternică de acum.

Ramona Olaru nu a uitat niciodată de unde a plecat și își amintește de momentele grele ori de câte ori are ocazia.

„Adormeam, cădeam, mă trezeam și plecam din nou la drum”

Prezentatoarea emisiunii Meteo de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a amintit despre iernile copilăriei, în care momentele grele s-au împletit cu cele haioase. Într-o discuție scurtă cu Dani Oțil, Ramona Olaru a povestit că zăpezile erau atât de mari, încât țineau lopata în casă, iar primul care ieșea să facă tot felul de cazemate era tatăl vedetei.

„Zăpada acoperea ușa și atunci țineam lopata în casă. Tata făcea cazemată să putem ajunge la apă și la animale. Câteodată mă ducea pe mine și pe sora mea cu sania. Adormeam, cădeam, mă trezeam și plecam din nou la drum. Mergeam opt-zece kilometri prin nămeți până ajungeam la școală”, își amintește blonda.

Fotografii incendiare în zăpadă

În acest week-end, Ramona a dat o fugă la munte cu prietenele să se relaxeze. Tânăra le-a luat mințile fanilor cu fotografiile în costum de baie pe care le-a făcut la munte și le-a spus tuturor și ce înseamnă dragostea adevărată pentru ea.

„Dragostea e atunci când dimineața sau la prânz mănânci o ciorbă cu ceapă. Asta e dragostea adevărată”, a spus Ramona, făcându-le poftă internauților la o ciorbă în pâine.

„Dacă e golancă…”

Ramona e din nou singură, după ce sărbătorile de Crăciun și Anul Nou le-a petrecut alături de Cătălin Cazacu. Cei doi și-au mai dat o șansă după o despărțire, dar se pare că nici acum nu au putut să ajungă la un numitor comun. Nu cu mult timp în urmă,

Cazacu a avut o reacție necontrolată, ce nu va putea fi uitată de fosta sa iubită. „Dacă e golancă… mai devreme sau mai târziu o să-i placă florile… vorba aia… bine că nu ai luat-o de nevastă să o speli”, a fost mesajul dur al motociclistului.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre