Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru, prima ceartă cu iubitul plin de bani. „După aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?”   

Ramona Olaru, prima ceartă cu iubitul plin de bani. „După aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?”   
După o vacanță de vis în America, a apărut și prima ceartă între Ramona Olaru și iubitul misterios. Colega lui Răzvan și Dani nu se mai lasă călcată în picioare.

Ramona Olaru vrea să fie liberă în această perioadă. După prima ceartă cu iubitul pe care nu vrea să-l arate nimănui, pune și problema despărțirii.

Pe Ramona Olaru nu poate să nu o mai prindă cu garda jos nici un iubit. Indiferent cât de mulți bani ar avea. Vedeta vrea să fie liberă, iar dacă acesta încearcă să o constrângă cu ceva, pune imediat piciorul în prag. Dovadă că Ramona a avut o vacanță splendidă, în care a plecat singură, iar acesta n-a avut nimic de comentat.

„Am fost singură în vacanță, m-am bucurat extraordinar de tare”

Pe de altă parte, cei doi au avut și prima discuție în contradictoriu, după ce bărbatul i-a propus să-și dea demisia de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” și să mute peste hotare, alături de el. Ramona a pus piciorul în prag și consideră că nici el nu e atât de topit încât să facă gestul cel mare și să se mute în România.

Ramona Olaru, vacanță de vis în America. A fost singură și s-a simțit extraordinar. Sursă foto: instagram

„Am fost în New York, am fost în New Jersey, am fost în Barbados, am stat și în Miami câte o zi, la dus și la întors. A fost extraordinar, cred că e cea mai tare vacanță dintre toate pe care le-am făcut până acum. (…) Am fost singură în vacanță (…) m-am bucurat extraordinar de tare. (…) nu prea mai vreau să stau mult cu un bărbat în acest moment. Adică vreau, dar dup-aia nu mai vreau și tot așa”, a declarat aceasta pentru Cancan.

Vrea să se simtă liberă

Cei doi nu locuiesc împreună, nu se văd așa des, pentru că Ramona vrea mai multă libertate în acest moment. În plus, e de părere că „nu e ok acest du-te-vino”. Chiar dacă spune că se înțeleg de minune „dacă îmi găsesc pe altcineva și este viitorul meu soț și tatăl copiilor, eu mă duc. Și el nu e rănit, că dacă era rănit se muta aici de tot”.

Pe de altă parte, a supărat-o foarte tare propunerea iubitului care, i-a spus la un moment dat să-și dea demisia de la emisiune. Moment în care, Ramona a luat foc: „Și am zis «alo, tu ori mă susții să cresc în ceea ce fac, ori mă pui să renunț la munca mea, dup-aia să îmi dai șut când te-oi plictisi?»”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre