Simona Ionescu / Redactor Șef

Ramona Olaru vrea să uite definitiv de Cazacu? A șters toate fotografiile cu el de pe contul de socializare și a făcut anunțul care spune tot

Ramona Olaru vrea să uite definitiv de Cazacu? A șters toate fotografiile cu el de pe contul de socializare și a făcut anunțul care spune tot
Dragostea dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se pare că a rămas doar o amintire pentru cei doi. Nici de data asta împăcarea n-a ținut.

Exclusiv. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu pare că au luat-o din nou pe drumuri diferite. Ce s-a întâmplat de data asta încă nu se știe, dar blonda a fost deranjată și a pus din nou punct relației.

Ramona Olaru vrea să-și trăiască viața liniștită, iar Cătălin Cazacu iar a fost exclus din proiectele sale de viitor. Cel puțin, deocamdată. Colega lui Răzvan Simion și Dani Oțil a șters toate fotografiile cu fostul logodnic de pe contul său de socializare, păstrând însă pozele cu ea în diverse ipostaze din vacanțele în care au fost împreună.

Nici la Cazacu pe Instagram situația nu e mai bună. Și el a ales să uite de amintirile cu fosta iubită, dar a uitat o singură fotografie de la începuturile relației.

„Sunt singură din nou”

Un alt gest al Ramonei care le dă de bănuit tuturor a fost postarea unei fotografii în care apare într-o rochie roșie ca focul și un comentariu care spune multe. „Pregătindu-mă să le spun băieților din club că sunt singură din nou!”, a scris blonda. La prima vedere, pare totul amuzant, în stilul caracteristic al Ramonei, dar la cum o știe toată lumea pe blondă de hotărâtă, de data asta motociclistul a greșit grav.

Bineînțeles că fanii Ramonei au vrut să afle ce s-a întâmplat și au pus o întrebare, mai în glumă, mai în serios: „Cazacu știe?”. Răspunsul prezentatoarei a fost cât se poate de sec: „Cine?” Să fie un semn că vrea să uite chiar și de numele motociclistului, nu doar de momentele pe care le-a trăit împreună cu el?

Cei doi îndrăgostiți au mai avut o despărțire înainte de Crăciun. Și-au mai dat o șansă de sărbători, când au plecat departe de lumea dezlănțuită, într-un loc de vis, unde să se regăsească. Toată lumea e curioasă să vadă ce se va întâmpla cu cei doi, dar asta doar timpul va decide.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre