Simona Ionescu / Redactor Șef

Raoul e în doliu. Cea mai dragă ființă a sufletului său a plecat dintre noi. „Sunt mai sărac ca niciodată”

Raoul e în doliu. Cea mai dragă ființă a sufletului său a plecat dintre noi. „Sunt mai sărac ca niciodată”
Cu puțin timp în urmă, Raoul, unul dintre cei mai apreciați cântăreți de la noi, i-a tulburat pe toți cei care îl iubesc cu mesajul postat.

Raoul este distrus și lacrimile nu i se mai pot opri. Deși nimeni nu e nemuritor, nu s-a gândit niciodată că va trece prin așa ceva.

Raoul e în doliu. Cea mai dragă ființă a sufletului său a plecat dintre noi. „Sunt mai sărac ca niciodată”

Mama lui Raoul a trecut în lumea drepților. Artistul i-a anunțat pe fanii și prietenii săi pe contul de Facebook de nenorocirea prin care trece. „A plecat mama… Sunt mai sărac ca niciodată. Nu o să Îl rog pe Dumnezeu să te ierte pentru că nu are de ce. Nu I-ai greșit nici Lui, nici mie și nici familiei tale.

Știu că pleci dar sunt fericit că sufletul tău rămâne pe pământ cu mine în tot ce fac, în tot ce sunt, în tot ce simt.  Sufletul meu îți mulțumește pentru că e bun datorită ție mamă. Să ai toată dragostea stelelor și toată lumina acolo unde pleci! Te iubesc, mamă”, a fost mesajul înduioșător al celebrului cântăreț.

Raoul a avut o relație extraordinară cu mama sa, posta deseori imagini cu ea pe rețelele sociale și de multe ori a a afirmat că ea este “Dumnezeul lui pe pământ”.

Vedetele au sărit cu mesajele de condoleanțe

La scurt timp după ce au văzut mesajul dureros, vedetele au început să-I transmită condoleanțe și să-l asigure că sut cu sufletul alături de el. “Grele, momentele de despărțire…Putere, Rareș. Drum lin, mamei tale!”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu, iar mesajul actorului și preotului Ovidiu Cuncea a fost “Veșnică pomenire în iubire!”.

Și cântăreața Steliana Sima a vrut să-i trimită un gând de îmbărbătare: „Dumnezeu să o așeze în rândul celor drepți! Condoleanțe și putere să mergi mai departe!”. Au fost zeci de mesaje pentru Raoul, iar prietenii l-au asigurat că „Mamele nu mor niciodată! Ele se transformă în îngeri și au mereu grijă de noi”.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre