Vali Vijelie nu știe pe cine să aleagă: „mama la copii sau pofta inimii”? Cele două femei îi dau mari bătăi de cap

Vali Vijelie nu știe pe cine să aleagă: „mama la copii sau pofta inimii”? Cele două femei îi dau mari bătăi de cap
Viața lui Vali Vijelie s-a schimbat într-o clipă după ce s-a aflat că are o amantă.

Toți îl știau drept un băiat cuminte, dar iată că Vali Vijelie mai calcă și strâmb câteodată. Rămâne de văzut cum se va termina totul.

Vali Vijelie nu știe pe unde să mai scoată cămașa. Pe cine să aleagă: mama la copii sau pofta inimii?

Nu cu mult timp în urmă, amanta lui Vali Vijelie s-a bătut cu pumnul în piept și susține că a fost și nevastă cu acte în regulă. Deranjată profund de spusele femeii, Carmen, soția renumitului manelist a ieșit la atac să lămurească problema. Ea susține că în perioada în el artistul a locuit cu Mioara, mama băiatului său, nu s-a pus problema de vreo căsătorie.

„Eu sunt singura lui soție cu acte”

”Ei când s-au cunoscut, iar asta spun din ceea ce știu de la cumnata mea care era cu ei în casă, soțul meu era cu Mioara, cu mama băiatului lui cel mare și era în casa socrilor mei, iar ea știa asta foarte bine că el este cu o femeie care la acel moment era și gravidă. Deci ea a știut în ce se bagă. Ea nu este prima, prima femeie cu care soțul meu a trăit în casă a fost Mioara, dar prima femeie cu care a fost căsătorit civil sunt eu! Eu sunt singura lui soție cu acte!”, a declarat soția lui Vali Vijelie, la Antena Stars.

Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat de aventura celor doi

Dar nici amanta nu era singură, spune soția lui Vali Vijelie, ci căsătorită. Iar când soțul încornorat a aflat că ea a ales alt bărbat, a pus piciorul în prag și cerut divorțul. Ceea ce nu înțelege Carmen este de ce s-a apucat să vorbească după aproape 30 de ani de la acel eveniment neplăcut din viață.

„Nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții”

”Da, este adevărat! Era căsătorită cu domnul acela de la Giurgiu, iar ea trăia cu soțul meu. Soțul ei până la urmă s-a despărțit de ea pentru că aflat. Vali era căsătorit cu mine, știa foarte bine asta și că avem și doi copii, și cu toate acestea, nu a împiediat-o absolut nimic să trăiască cu el.

Și încă ceva, nu este singurul bărbat căsătorit cu care a trăit și este persoană publică, mai sunt și alții. Am aflat la un moment dat. Nu știu cât a durat relația lor, după ce eu am aflat, nu cred că a mai continuat. Eu asta nu înțeleg, de ce s-a apucat să vorbească despre ceva care s-a întâmplat acum 30 de ani?! Să vadă și copiii mei, și fata ei?! Oricum nu s-a întâmplat cum a spus ea. Ea a spus ce i-a convenit, să iasă bine!

„Nu am discutat, soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă”

Văd că are niște pierderi de memorie, să spună tot! Probabil, ca orice mamă la 14 ani nu prea îți doresc să facă asta copilul. Dacă nu ai reușit în viață până la vârsta asta, care spre 50 de ani, și nu a reușit să se facă cunoscută te-a pus acum la vârsta asta să ieși în față că te-a luat pe tine Vali Vijelie la 14 ani?! Mi se pare penibil! Nu am discutat, soțul meu este la mare, suntem la spectacol, copiii sunt acasă.”, a mai spus soția lui Vijelie.