Simona Ionescu / Redactor Șef

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani, dispărută în 2022. Mama copilei este suspectă

Răsturnare de situație în cazul Mădălinei Cojocari, fetița de 11 ani, dispărută în 2022. Mama copilei este suspectă
21 noiembrie 2022 este ultima dată când Mădălina Cojocari, fetița de 11 ani, originară din Republica Moldova, dispărută fără urmă într-un orășel din America unde locuia cu părinții. Acum oamenii legii o consideră pe mama micuței unul dintre principalii suspecți.

În noiembrie 2022, Mădălina Cojocari, o fetiţă de doar 11 ani, a fost văzută ultima dată coborând din autobuzul şcolar. Din acel moment nu s-a mai auzit nimic de copilă, dar și mai ciudat este faptul că mama acesteia a reclamat dispariția ei abia pe 15 decembrie. S-a declanșat o anchetă a poliției, dar s-a pornit și la căutarea copilei. Părinții au fost audiați de mai multe ori. Acum, oamenii legii o consideră suspectă pe mamă.

„Suspectă în cazul dispariției fetiței”

Oficialii Poliției din Carolina de Nord o consideră acum pe mama Madalinei Cojocari drept suspectă în dispariția copilului. „Continuăm să căutăm informații despre locul în care se află Madalina Cojocari, care nu a mai fost văzută din 21 noiembrie 2022. Mama ei, Diana Cojocari, este considerată suspectă în cazul dispariției sale”, a anunțat, marți, Departamentul de Poliție Cornelius, într-o postare pe Facebook.

Mama copilei spune că și-a văzut fata ultima dată pe 23 noiembrie 2022

Potrivit oamenilor legii, fetița a fost văzută ultima dată coborând din autobuzul școlar. Micuța are păr șaten și ochi căprui și la acel moment a fost văzută purtând blugi, pantofi Adidas roz, mov și albi, un tricou alb și o geacă. Poliția a declarat că dispariția Mădălinei Cojocari nu a fost raportată la Bailey Middle School până la 15 decembrie 2022. Mădălina Cojocari era în clasa a șasea la această școală.

Pe de altă parte, relatează NewsNation, mama acesteia, Diana Cojocari le-a spus polițiștilor că și-a văzut ultima dată fiica pe 23 noiembrie 2022, când s-a dus să doarmă. Când s-a trezit însă, fetița nu mai era acasă, la domiciliul său din orășelul Cornelius, Carolina de Nord. Femeia spune că nu l-a întrebat pe soțul ei de atunci, Christopher Palmiter, dacă știa ceva despre locul în care se află Mădălina până când acesta nu s-a întors dintr-o călătorie în Michigan.

Diana Cojocari a primit 17 luni de închisoare

Diana Cojocari, mama fetiței Mădălina dispărută fără urmă. Sursă foto: CNN

Mama fetiței, Diana Cojocari și tatăl vitreg, Christopher Palmiter au fost arestați pe 17 decembrie 2022 pentru omisiunea de a raporta poliției dispariția unui copil. Ulterior, femeia a fost condamnată la 17 luni de închisoare, după ce și-a schimbat pledoaria în vinovată, dar fără un acord de recunoaștere a vinovăției, arată înregistrările instanței din Mecklenburg County. La rândul său, bărbatul a primit 30 de luni de probațiune supravegheată.

Ascunsă de mamă sau vândută pentru bani de tatăl vitreg?

Cei doi soți au început să se învinuiască reciproc pentru dispariția Mădălinei, iar Palmiter a declarat că soția sa și-a trimis fata în Republica Moldova. Ar fi vrut să o protejeze, întrucât credea că rușii sunt pe urmele ei. „Cred că Diana a ascuns-o undeva unde nu va fi găsită”, a declarat Palmiter la procesul său. Diana Cojocari și familia ei au făcut alte mărturisiri șocante, sugerând că bărbatul ar fi vândut copila pentru bani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri