Simona Ionescu / Redactor Șef

Război în formația Spice Girls. Geri Halliwell, scandal monstru cu Mel B: „Nu suportă să stea lângă ea”

Război în formația Spice Girls. Geri Halliwell, scandal monstru cu Mel B: „Nu suportă să stea lângă ea”
Milioanele de fani care au sperat într-o revenire pe scenă a „fetelor picante” din Marea Britanie, mai au de așteptat. Și nu se știe cât. Una din ele pare că a luat o decizie radicală: nu va mai pune piciorul pe vreo scenă pe care se află o anume colegă de trupă.

Ultima dată când Spice Girls s-au reunit a fost pentru un concert special, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012. În 2019, trupa a pornit într-un turneu pe stadioanele din Marea Britanie, însă fără Victoria Beckham, care a susținut că era prea ocupată cu brandul ei de îmbrăcăminte.

Acum s-a declanșat un adevărat război în formația Spice Girls, care plănuia continuarea concertelor. Geri Halliwell (Horner, după căsătorie) a intrat într-un scandal monstru cu Mel B. S-a ajuns atât de departe încât nu mai suportă să stea lângă ea.

Geri Halliwell, scandal monstru cu Mel B

Geri Halliwell (Ginger Spice) a anulat planurile pentru un nou turneu de reuniune Spice Girls după ce conflictul ei cu Mel B a devenit tot mai urât. Grupul a fost în discuții despre o nouă serie de concerte și fetele chiar au contactat-o pe Victoria Beckham pentru o posibilă apariție cameo – fiind entuziasmate să replice succesul ultimelor lor spectacole. Dar surse din interior spun că a apărut o ruptură majoră între Mel B și Gerry Halliwell. Pe vremuri extrem de apropiate, ele au ajuns la cuțite.

Planurile trupei Spice Girls de reunire la 30 de ani de la fondarea trupei, au fost anulate după cearta dintre Mel B și Geri Halliwell (Instagram)

Conform surselor Daily Mail, Ginger Spice a părăsit complet trupa. Odată plecată din grup Geri, Spice Girls practic s-a dizolvat. „Geri a plecat și fără ea nu se va întâmpla (niciun concert). În trecut ea a fost o forță motrice în grup, dar acum nu vrea să aibă de-a face deloc cu Mel, cu atât mai puțin să împartă o scenă cu ea”, a arătat o sursă pentru Daily Mail.

Sursă a declarat că Geri Halliwell a trecut prin probleme grele în ultimele luni, după ce a izbucnit scandalul legat de soțul ei și presupusa hărțuire a unei asistente. Pentru ea a fost  o perioadă destul de grea și și-a pierdut răbdarea cu Mel B mereu ironică cu ea și făcând comentarii răutăcioase.

„Nu suportă să stea lângă ea”

Săptămâna trecută, Mel B a făcut noi comentarii răutăcioase la adresa fostei sale prietene, urându-i „La mulți ani de 75 de ani”, online alături de o serie de fotografii care o puneau pe Ginger Spice într-o lumină proastă, chiar dacă erau din perioada de glorie a trupei, aparent o referință la afirmațiile ei anterioare că Geri a mințit în legătură cu  vârsta sa reală.

Surse din interior spun că au fost multe alte ironii și comentarii răutăcioase în culise care au înfuriat-o pe Geri – care a avut șase luni grele în urma acuzațiilor legate de comportamentul nepotrivit al soțului ei, șeful echipei de Formula 1 Christian Horner, cu asistenta sa. Sursa a adăugat: „Întotdeauna au avut o relație complicată, dar acum lucrurile au devenit foarte murdare și nimeni nu a reușit să calmeze lucrurile între ele – așa că totul este din nou anulat”.

În perioada de glorie a trupei Spice Girls, Mel B și Geri Halliwell erau cele mai bune prietene (Instagram)

Actualul scandal este ultimul dintr-o serie de certuri după reuniunea lor „rece” la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham, în aprilie. Vedetele prezente la petrecere s-au bucurat să le vadă pe toate cele 5 Spice Girls împreună, cântând și distrându-se, însă au remarcat și tensiunile vizibile dintre Geri Hallywell și Mel B.

Afrontul maxim: discuțiile despre vârsta reală a lui Geri Halliwell

Amintim că Mel B a susținut într-un interviu că Geri a mințit asupra vârstei sale ani de zile. Deși au călătorit împreună prin lume în perioada de glorie a trupei, Scary Spice a afirmat că Geri își ținea întotdeauna pașaportul aproape de ea, așa că „încă nu știe” câți ani are cu adevărat. După interviu, se spune că cele două au păstrat distanța una față de cealaltă la petrecerea Victoriei.

O sursă a declarat publicației: „Mel a încercat să aplaneze lucrurile cu Geri la petrecere, dar nu a mers conform planului. Râdea de toate acestea, dar Geri nu părea interesată să audă ce avea de spus și s-a îndepărtat. Când a venit vorba să facă fotografia de grup, Geri a stat cât mai departe de Mel B, ceea ce a fost jenant de urmărit. Geri a vrut să fie acolo să sărbătorească și să râdă bine cu toată lumea, nu să vorbească cu Mel B despre lucrurile jenante pe care le-a spus despre ea”.

Presupuse relații intime au mărit și mai mult distanța dintre artiste

În plus, într-un alt interviu  mai vechi, Mel B a dat de înțeles că ea și Ginger ar fi avut relații intime în tinerețe. În emisiunea Life Stories a lui Piers Morgan, Scary Spice a sugerat că ea și Geri s-au culcat împreună. În clip, Piers a întrebat-o pe Mel: „Ai venit aici să fii brutal de sinceră – ai dormit sau nu cu Geri Halliwell? Ai dormit cu ea?”

Arătând rușinată, Mel B a încercat la început să evite întrebarea, spunându-i lui Piers: „Da. Toate dormeam în același pat, dar nu în felul ăla, toate”. Dar Piers a insistat: „Ai dormit cu Geri în felul ăla?” Mel a zâmbit și a dat din cap afirmativ. Chiar dacă intervenția a fost pusă pe seama dorinței artistei de a-și promova cartea de memorii proaspăt apărută, colega ei de trupă nu a fost fericită să fie implicată într-o astfel de poveste.

Război pe față în formația Spice Girls

Deși nu a fost anunțat nimic oficial, când a fost întrebată în martie, Mel B a insistat că o reuniune Spice Girls era în lucru. Vorbind la Loose Women, a subliniat: „Cu siguranță facem ceva… Probabil că o să fiu certată, dar am spus-o, iată! Facem ceva anul acesta. Sunt în bucluc acum…” Luna următoare, Daily Mail a dezvăluit că planurile de a marca aniversarea de 30 de ani cu un documentar au căzut.

După succesul documentarului Beckham de la Netflix, realizat de compania de televiziune a lui David, Spice Girls au început să discute cu compania de streaming despre posibilitatea de a realiza un show similar despre grup și succesul lor fenomenal. Se preconiza să conțină interviuri lungi cu toate „fetele” și familiile lor, vorbind despre experiențele lor de vedete faimoase și viața de după perioada lor de glorie.

Colegele de trupă ale lui Geri Hallywell susțin că nu au știut niciodată câți ani are (Instagram)

Ideea era să lege documentarul de aniversarea de 30 de ani a grupului, fondat în 1994. Cu toate acestea, deși Victoria, Mel B, Mel C și Emma erau toate dornice de documentar, după mai multe întâlniri, Geri încă era împotriva ideii și așa a rămas.

Această neînțelegere a creat puțină răceală între Ginger Spice și celelalte fete. Unii cred că Geri nu era încântată de atenția publică din cauza scandalului iminent legat de soțul ei, Christian Horner, al cărui rol în echipa de Formula 1 Red Bull părea să fie în pericol după ce o asistentă a bărbatului a susținut că el a hărțuit-o. Christian a fost exonerat în martie, după o anchetă, și apoi în august, pentru a doua oară.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre