Simona Ionescu / Redactor Șef

Spice Girls se reunesc și lansează prima melodie de la destrămarea trupei. Cum a fost convinsă Victoria Beckham

Spice Girls se reunesc și lansează prima melodie de la destrămarea trupei. Cum a fost convinsă Victoria Beckham
Spice Girls lansează prima melodie nouă din 2007!  Trupa sărbătorește 25 de ani cu melodia inedită „Feed Your Love” .

Pentru a sărbători cea de-a 25-a aniversare a single-ului lor de debut „Wannabe”, Spice Girls se reunesc și lansează prima melodie de la destrămarea trupei, din 2007. Ginger, Sporty, Baby, Scary și Posh s-au reunit pentru un EP special care va include piesa inedită „Feed Your Love.”

Pe lângă vocea lui Geri Horner, 48 de ani, Melanie Chisholm, 47 de ani, Emma Bunton, 45 de ani, și Melanie Brown, 46 de ani, noua piesă – o baladă lentă și plină de suflet – conține și vocea Victoriei Beckham. Piesa va fi disponibilă online începând cu data de 9  iulie, scrie Daily Mail.

Cea mai vândută trupă de fete din toate timpurile

„Feed Your Love” este un demo al unei balade inedite scrisă de Spice Girls împreună cu Wannabe Richard „Biff” Stannard și Matt Rowe. Pe lângă „Feed Your Love”, noul EP va include înregistrarea demo originală a primului hit al trupei, „Wannabe”. Plus un remix la cerere de Junior Vasquez (inițial o piesă bonus pe CD-ul „2 Become 1” din 1996).

Se credea că piesa „Feed Your Love” nu a fost niciodată lansată. Era considerată prea îndrăzneață pentru publicul lor din acea vreme, potrivit The Sun. Doar un scurt fragment de baladă s-a „scurs” pe internet în 2016.

#IAmASpiceGirl

Vorbind despre Wannabe25 și despre campania lor #IAmASpiceGirl, trupa a spus: „Spice Girls aparțin tuturor și de aceea vrem să marcăm 25 de ani de „Wannabe” prin sărbătorirea fanilor noștri incredibili”. Hitul „Wannabe” a fost lansat inițial pe 8 iulie 1996 și le-a catapultat pe Spice Girls în topurile mondiale.

Plasând fanii mult iubiți și dedicați ai trupei în centrul acțiunii, campania Wannabe25 va fi o sărbătoare. Trupa invită toți fanii să facă o călătorie în trecut. Și să-și împărtășească poveștile, pentru a fi prezentate pe site-ul Spice Girls și pe rețelele sociale ca parte a sărbătorii.

„Există o Spice Girl în noi toți, iar succesul trupei a fost o poveste trăită de milioane de oameni din întreaga lume… este timpul ca aceste povești să fie spuse.  Fanii își pot trimite videoclipurile și mesajele prin intermediul rețelelor sociale folosind #IAMASPICEGIRL sau le pot trimite la spicegirls@umusic.com”, continuă anunțul trupei.

Albumul de debut al Spice Girls, Spice, s-a vândut în peste 31 de milioane de exemplare în întreaga lume. A devenit cel mai bine vândut album din toate timpurile de către un grup feminin. De atunci, fetele au vândut peste 90 de milioane de discuri. Au lansat trei albume de studio și 11 single-uri. Și au câștigat o serie de premii, inclusiv un premiu BRIT pentru contribuția remarcabilă la muzica britanică.

Cum a fost convinsă Victoria Beckham să cânte din nou

De luni de zile fanii speră că The Spice Girls se vor reuni din nou pentru a marca cea de-a 25-a aniversare a grupului mai târziu în acest an, iar în ianuarie Mel B a spus că se vor reîntoarce „de îndată ce regulile pandemiei o vor permite. Oamenii au nevoie de un pic de divertisment. Muzica aduce oamenii împreună”.

Ce decizii disperate a luat Victoria Beckham ca să își salveze afacerea cu modă

Se crede că Mel B e cea care a convins-o pe Victoria Beckham să ia parte la aniversarea celor 25 de ani. Asta după ce fosta Posh Girl a ales să nu participe la turneul cu ea, Emma Bunton, Mel C și Geri Horner în 2019. Amintim că în 2019 Spice Girls, s-a reunit pentru un turneu la nivel național. Acesta a încântat fanii înrăiți. Apoi orice planuri au fost suspendate din cauza pandemiei Covid-19.

Sursa foto: Instagram

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană și-au spălat din nou rufele în public: ”Nesimțitule, trezește-te la realitate”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre