Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul îl sperie. TJ Miles îl roagă pe Dumnezeu să-l schimbe pe Vladimir Putin

Războiul îl sperie. TJ Miles îl roagă pe Dumnezeu să-l schimbe pe Vladimir Putin
Lui TJ Miles îi place, în sfârșit, în România, doar că se gândește ce s-ar întâmpla dacă Putin ar lansa armele nucleare.

Tocmai când s-a hotărât să rămână în România, lui TJ Miles îi e frică de război. Să-și schimbe oare decizia?

TJ Miles se roagă lui Dumnezeu să-l schimbe pe Vladimir Putin

De când a apărut în peisajul românesc, TJ Miles a plăcut tuturor, însă sunt puțini cei care-l cunosc cu adevărat și cunosc viața grea pe care a avut-o. Într-o discuție pe tiktok, artistul a vorbit despre situația creată de războiul lui Putin și mărturisit că se roagă Domnului să-l schimbe în bine pe liderul de la Kremlin.

„Dacă eu câștig și ei câștigă. Așa funcționează globul”

„Make Romania great, și vreau pe Putin să-l schimbe Dumnezeu, să-l ajute Dumnezeu pe omul ăsta, că e nebun, știi?”, a afirmat TJ Miles. De asemenea, el a spus că doar cu ajutor divin a ajuns persoana de acum: „Ce vreau e să mă audă, să-mi dea toate dorințele, ca să pot să-mi ating potențialul, să ajut și oameni.

Dacă eu câștig și ei câștigă. Așa funcționează globul. Un om foarte bogat nu ajunge așa c-a furat, sau c-a făcut el o șmecherie. Ci pentru că a dat valoare la populație, și globul pământesc l-a făcut bogat. Ellon Musk, Amazon, Apple… Oamenii ăștia au schimbat și din cauza asta sunt bogați”, a spus artistul.

Ce lucru nepermis de lege a făcut

Personaj simpatic, TJ Miles i-a uimit pe toți atunci când a recunoscut că a avut probleme cu legea, Ce ilegalități a făcut TJ Miles? Invitat la Detectorul de minciuni, acesta a dezvăluit ce lucruri a făcut doar pentru a câștiga bani. „Da, am câștigat bani și din ilegalități.

Absolut. Sunt chestii pe care nu le-am spus niciodată. Lumea știe că am făcut chestii, dar nu am spus amănunte, detalii. Mai bine spun ce nu am făcut, ca să se înțeleagă. Nu am folosit fetele, am respect, o iubesc prea mult pe mama ca să pun o fată să facă chestii pentru mine.

„Nu am făcut fraudă niciodată în viața mea”

Și nu am prostit oameni bătrâni să le iau banii, nu am făcut fraudă niciodată în viața mea. Am fost departe de fete, de fraude, de oameni care nu au putut să ia decizii corecte, oameni cu probleme mintale și pur și simplu am făcut o chestie pe care dacă nu o făceam eu, o făcea altcineva. Un joc, îl numim Hustle.”, a declarat TJ Miles.

De ce a fost închis

Mai mult, acesta a spus și faptul că o perioadă a fost în spatele gratiilor. „Nu am fost niciodată găsit vinovat. Am fost nevinovat. Am fost arestat, nu am stat mult. Am intrat și am ieșit. Nu am ajuns să stau la închisoare peste noapte, pentru că am avut un avocat foarte bun. În Canada se merge foarte tare (n. condus). Prima dată când m-au prins, mi-au dat drumul. M-au mai prins o dată și am reușit și de data asta să ies.”, a povestit TJ Miles.

Sursă foto: libertatea

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre