Simona Ionescu / Redactor Șef

Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”

Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”
Cu doar puțin timp în urmă, fiica lui Ilie Năstase, Charlotte, a făcut declarații șocante despre fostul mare sportiv. Acum, a aruncat bomba.

Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, nu se oprește. Ce a putut să spună acum e cu adevărat incredibil.

Războiul între Ilie Năstase și fiica lui, Charlotte, continuă. „Am o înregistrare cu el când îmi zice să mă sinucid”

Într-un interviu pentru Click, Charlotte Năstase a vorbit despre un moment care spune că a tulburat-o, când Ilie Năstase i-a spus lucruri grele. Tânăra și fratele său au fost adoptați de Ilie și soția lui din acel moment, Alexandra King, dar susține că niciodată nu a simțit că e iubită așa cum și-ar fi dorit. Mai mult, Charlotte susține că a păstrat o înregistrare în care însuși Ilie Năstase i-a recomandat să se sinucidă.

„El nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat”

Am locuit în România patru ani, din 1996 pana în 2000. Ultima dată când am mai fost în România aveam 16 ani. L-am mai văzut pe tatăl meu atunci când am împlinit 18 ani, la Paris. Atunci nu mi-am imaginat că lucrurile dintre noi vor ajunge aici. E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat!

Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață. (…) Îmi tot zice așa de vreo doi ani.

Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească”, spune tânăra.

Conflictul se pare că a început de la bani

Pe de altă parte, Charlotte a mărturisit că discuțiile au început de la bani. În perioada pandemiei ea i-a cerut tatălui să o ajute să plătească chiria, iar el i-a trimis 600 de dolari pe lună. “Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună!

Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună?! Deci nu prea cred că e vorba neapărat despre bani.  El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“.

Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. Îmi amintesc că atunci când fratele meu venea să-l viziteze, pe mine mă lăsau în hotel cu orele. Odată la Londra, când aveam vreo 13 ani, eu am adormit după o cursă cu avionul și când m-am trezit, ei erau plecați de opt ore!”, s-a destăinuit Charlotte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre