Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzbunarea lui Reghecampf: dă detalii sensibile din contablilitatea Aneimaria Prodan. Afacerista e furioasă

Răzbunarea lui Reghecampf: dă detalii sensibile din contablilitatea Aneimaria Prodan. Afacerista e furioasă
La doar câteva zile înainte de ultima înfățișare înainte de divorț care are loc pe 9 octombrie, a izbucnit un alt scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecamfp. Afacerista a anunțat că îl dă în judecată.

Laurențiu Reghecampf va fi dat în judecată de Anamaria Prodan, după ce a făcut o serii de comentarii grave la adresa afaceristei.

Reeghecampf și Anamaria Prodan au aruncat din nou cu noroi unul în celălalt. Impresara s-a supărat îngrozitor, iar prin avocatul său l-a anunțat pe fostul soț că îl va da în judecată. Invitat într-un podcast recent, Reghecampf a surprins pe toată lumea atunci când a mărturisit că ar fi scăpat-o pe fosta soție de închisoare.

Reghecampf spune că a plătit suma de 84.000 de euro pentru Anamaria Prodan

Antrenorul susține că ar fi plătit suma de 84.000 de euro pentru impresară, care a avut mari probleme cu ANAF-ul.

Situația a devenit încurcată după ce Prodan ar fi primit suma de 100.000 de euro, reprezentând comisionul pentru transferul lui Mihai Pintilii în Arabia Saudită, la Al Halal. Pentru că banii nu au fost virați într-o bancă din România, ci într-una din America, s-ar fi sesizat ANAF.

„M-a sunat contabila că dacă nu se plătesc banii, riscă să fie arestată doamna”

 „Pentru acea sumă, am plătit eu banii la ANAF. Am primit o notificare de plată de 84.000 de euro după un articol publicat. Am acoperit această sumă pentru a evita problemele legale. Am împrumutat PFA-ul lui Anamaria și am făcut plata (…)

Am trimis banii din Emirate și s-a plătit. M-a sunat contabila că dacă nu se plătesc banii, riscă să fie arestată doamna. Și am plătit, i-am împrumutat PFA-ul și a plătit ea”, a spus Reghecampf, în podcastul IAmSport moderat de Costin Ștucan.

Anamaria Prodan a luat foc

Anamaria Prodan, furioasă din cauza ultimelor declarații ale fostului soț. Îl dă în judecată!

Când a auzit ce spune fostul soț despre ea, Anamaria Prodan s-a enervat cumplit. Afacerista spune că este cel mai cinstit om de pe pământ și spune că fostul soț vorbește doar prostii.

„Păi ce taxe să ai la 100. 000 de euro?! 80.000 de euro???? Cum să faci pușcărie pentru așa ceva? Nu există, râd toți de el. Impozitare 89 la sută? E de râsul lumii ce zice el!”, a mărturisit vedeta pentru Click.

Vedeta spune că are încercuit pe factură „pentru cine este comisionul încasat” și susține că Reghe habar nu avea despre câți bani intrau în conturi.

„Era ocupat cu organizarea de petreceri interminabile. Avea în spate și în față familia Prodan. Anamaria și Ionela Prodan care-l țineau ca pe prinț! Sunt cel mai corect om din Univers. Mulțumesc celor care au verificat contabilitatea companiei mele și m-au felicitat pentru corectitudine”, susține Anamaria Prodan.

”Am promis că nu mă mai aplec după ciuperci otrăvite toată viața!”

Impresara susține că a greșit atunci când a crezut că poate face „dintr-un anonim o vedetă”. „Dumnezeu îți dă peste mână și trimite anonimul la locul lui, în lumea lui, iar pe tine că te împotrivești legii lui te pune să plătești.

Așa am plătit eu pentru acest anonim! (…) Am promis că nu mă mai aplec după ciuperci otrăvite toată viața!

Trădătorii au soarta lor și sunt executați în piața publică. Exact ca cetățeanul Reghecampf! Plătește în fața țării cu viața, meseria, imaginea. Dumnezeu i-a luat totul”, a scris impresara pe rețelele de socializare.

„Vom depune acțiunea în instanță”

Avocatul Anamariei, Oleg Burlacu spune că antrenorul va fi dat în judecată pentru imaginea pe care i-a stricat-o clientei sale.

„Articolul este tendențios și creează impresia unor fapte ilegale, săvârșite cu intenție! Faptul că se fac afirmații legate de <<pușcărie>> ne îndreptățesc să promovăm o acțiune în instanță, pentru atragerea răspunderii delictuale și dezmințirii. (…) Banii au fost încasați legal și nu au proveniența dubioasă!

Astfel de interpretări din partea fostului încă soț Reghecampf sunt lipsite de etică și tendențioase! (…) vom depune acțiunea în instanță săptămâna asta, deși, toți am sperat că lucrurile se vor liniști”, a mărturisit avocatul Oleg Burlacu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri