Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor, blocat în trafic într-o ținută demnă de Bravo, ai stil! Foto de senzație

Răzvan Fodor, blocat în trafic într-o ținută demnă de Bravo, ai stil! Foto de senzație
Zi de zi, traficul în București devine mai greu de gestionat. Răzvan Fodor a simțit asta pe propria-i piele.

Simpaticul prezentator Răzvan Fodor s-a plâns pe pagina de socializare. E din ce în ce mai greu să circuli cu mașina prin Capitală.

Răzvan Fodor, blocat în trafic într-o ținută demnă de Bravo, ai stil! Foto de senzație

Prins într-un trafic infernal, Răzvan Fodor și-a făcut o fotografie și a postat-o pe contul său de socializare, la care a adăugat și câteva cuvinte. „O secundă din cele 7200 și ceva, pierdute astăzi în trafic…”, a spus Fodor. Interesantă este însă ținuta pe care a purtat-o prezentatorul: o haină și o pălărie în combinație de alb și negru.

La scurt timp, au început să curgă mesajele de la internauți. Dacă unii au spus că are stil, alții l-au luat peste picior, afirmând că poartă hainele soacrei. Ba chiar l-au asemănat cu Fizz, varianta de pandemie.

„Ai uitat să-ți dai cu ruj”

Printre primele persoane care au scris pe contul de socializare al lui Fodor a fost numerologul Mihai Voropchievici: „Șah prin capitala Mută Fodor….mașina”. „Ești sub acoperire cu tinuta, păcat că n-ai impresionat traficul să-ți faci loc printre mașini. Ținuta ta mă duce cu gândul la Alice în Țara Minunilor. Așadar, ești reginul țâfnos„.

„A pierdut pariul cu copiii si a luat porunca sa se îmbrace cu hainele soacrei”, au mai spus unii internauți.

Unii prieteni din online au fost însă mai răutăcioși și l-au luat peste picior:  “Fizz varianta de pandemie, când a rămas fără buget pentru blănuri. A pierdut pariul cu copiii si a luat porunca sa se îmbrace cu hainele soacrei”.

A plecat cu Sorcova. Stai acasă moșule sau ia metroul să vezi că nu mai stai. Vă văitați toți de trafic, dar nu faceți nimic sa nu mai fie așa aglomerat. Ieșiți toți ca bizonii cu mașinile. Nuuu, nu și tu. Fii masculin, te rugăm… Noi, femeile, vom face proteste că ne „dispar bărbații”. Ai uitat să-ți dai cu ruj”, au spus urmăritorii săi.

Sursă foto: facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre