Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor, pregătiri ca la carte pentru venirea „franțuzoaicei”. Chiar și prietenul blănos s-a întrecut pe sine. Video

Răzvan Fodor, pregătiri ca la carte pentru venirea „franțuzoaicei”. Chiar și prietenul blănos s-a întrecut pe sine. Video
Ziua de 18 iulie 2023 va rămâne pentru totdeauna în sufletul lui Răzvan Fodor. Prezentatorul e în culmea fericirii, de când i s-a întors soția.

Irina Fodor a terminat filmările pentru America Expres și a revenit acasă. Răzvan a așteptat-o cu sufletul la gură la aeroport și a filmat toate reacțiile iubitei sale soții, apoi a postat pe contul de socializare.

În drum spre casă, simpaticul actor a făcut un video din mașină și cu fericirea care i se citea pe chip și în suflet, le-a transmis fanilor un mesaj. ”Cel mai fericit de pe Magheru! Mânca-ți-aș gura ta. Iubita mea. Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt. Mi-a venit franțuzoaica. Vă doresc să trăiți și voi treaba asta.”, a fost mesajul lui Răzvan.

Fiica vedetelor a sărit în sus de bucurie

Când și-a văzut mama, fiica vedetelor a sărit în brațele ei, apoi „fetele” lui au început să țopăie de bucurie, spre mulțumirea lui Răzvan, care avea lacrimi în ochi. Fericirea a fost maximă și pentru Luna, cățelușa familiei, care s-a tăvălit prin iarbă alături de stăpâna sa, arătându-i acesteia cât de mult i-a lipsit.

„Avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume”

Irina a plecat să filmeze pentru sezonul 6 America Express pe data de 23 mai. Atunci, Răzvan a dus-o la aeroport și le-a spus fanilor cât de mult îi va lipsi, dar și cât de puțin au stat împreună în ultimul an. s”În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni.

Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea.

Irina și Răzvan Fodor, la aeroport, înainte de plecare la America Express

„Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă”

Așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume. Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă!”, mai spunea Răzvan Fodor.

Irina Fodor trăiește momente extraordinare la America Express

Ce vedete s-au „bătut” pentru marele premiu

În acest sezon, au plecat în aventura vieții pe Drumul Soarelui, nouă echipe. Povestea a început din Columbia, Ecuador și Argentina. E vorba de Alexia și Aris Eram, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

Alături de aceștia au fost Iulia Albu și iubitul său, Mike, prezentatoarea de la Observator, Iuliana Pepene, și colega sa de breaslă, Sonia Simionov, vloggerițele Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre