Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor se topește de dorul Irinei, plecată în „America Express”. Ce i-a promis artistul dacă va veni mai repede acasă

Răzvan Fodor se topește de dorul Irinei, plecată în „America Express”. Ce i-a promis artistul dacă va veni mai repede acasă
De 13 ani de când sunt căsătoriți, Răzvan Fodor și Irina sunt la fel de îndrăgostiți. Dorul însă l-a pus la pământ pe actor.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din România. Cei doi se iubesc parcă mai mult ca niciodată, iar plecarea Irinei în America Express l-a făcut pe Fodor să numere zilele până când se va întoarce acasă.

Artistul e extrem de cuminte de când i-a plecat nevasta, are grijă de casă și de copil, face față provocărilor, pentru că vrea ca atunci când Irina vine acasă să fie mulțumită. Dar asta nu e tot, pentru că Răzvan s-a gândit și la o surpriză pe care vrea să i-o facă soției sale. A fost la un service și i-a schimbat cauciurile de iarnă cu cele de vară.

„Hai odată acasă, că înnebunesc”

Mai în glumă, mai în serios, acesta spune că dacă se va întoarce acasă mai repede, promite că-i va spăla și mașina.  „Uite, mă, gărgărițo, am venit să-ți schimb cauciucurile de iarnă.

Bine, în mijlocul verii, dar ți le schimb. O să ți-o și spăl, dar hai odată acasă, că înnebunesc”, a spus Răzvan Fodor într-o postare pe contul său de Instagram.

„Cu Irina vorbesc în fiecare zi”

Cât timp Irina e plecată, Răzvan Fodor a demonstrat că nu e doar un actor bun, ci și un bucătar talentat, care-i face toate poftele fetiței sale. Cei doi vorbesc zilnic la telefon, dar dorul e mistuitor. „Am de așteptat, undeva la sfârșitul lunii iulie de-abia se întoarce și până atunci eu am în grijă  copilul, cățelul, purcelul, casa, mâncarea, educația, niște meditații și tot așa.

Mă descurc și fii-mea deja e un pic mai mare, adică își face și ea foarte multe lucruri singură la 12 ani, dar, na, trebuie să o supraveghez… Cu Irina vorbesc în fiecare zi în funcție de fusul orar care este între noi. E prea la capătul pământului ca să o vizitez și nu am de ce pentru că ei acolo filmează, nu e distracție”, a declarat Răzvan Fodor pentru Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre