Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan Fodor și-a dus franțuzoaica la aeroport. A și început să-l mistuie dorul

Răzvan Fodor și-a dus franțuzoaica la aeroport. A și început să-l mistuie dorul
Răzvan Fodor și frumoasa lui soție, Irina, vor fi de acum încolo despărțiți de... America Express. Bruneta a plecat într-o altă aventură.

Actorul și prezentatorul și-a dus soția la aeroport și două luni vor vorbi doar la telefon, așa că va trebui să fie cuminte și să aștepte.

A început nebunia America Express, iar celebra prezentatoare Irina Fodor și-a pupat bărbatul și a plecat să facă show. Răzvan și-a anunțat fanii că e nostalgic, postând și primele imagini din aeroport. Dar a promis că o va aștepta liniștit, deși a început să-i fie deja dor de ea.

Fodor și-a dus nevasta la aeroport. A plecat în America Express

„Adunat, avem un an de zile în care am fost departe unul de altul”

„În dimineața asta, mi-am dus franțuzoaica la aeroport și mă mai duc să o iau peste două luni, după ce se termină America Express, sezonul 6. Una peste alta, făceam un calcul și s-au strâns ceva zile de călătorii și proiecte, și la mine, și la ea: 6 luni de Asia&America Express la ea, 2 luni de Asia Express la mine, încă 2 luni de Chefi fără Limite la ea, așadar, adunat, avem 1 an de zile în care am fost departe unul de altul, în colțuri diferite de lume.

Irina și Răzvan Fodor se iubesc ca în prima zi

„Țuca ai grijă de tine, te aștept acasă”

Partea bună este că ne iubim meseria, că proiectele astea sunt spectaculoase, pline de experiențe și amintiri greu de obținut altfel, dar…tot mi-e dor de ea. Țuca, ai grijă de tine, te aștept acasă! Baftă concurenților de anul acesta, cea mai bună echipă să câștige! Vă așteptăm cu povești noi din America de Sud! @americaexpressromania”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor.

Irina Fodor, pregătită pentru noul sezon America Express

Care sunt concurenții noii ediții America Express

Anul acesta vor lupta pentru marele premiu Ionuț Rusu și Geore Tănase, Iuliana Pepene și Sonia Simionov, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iulia Albu și Mike, Romică Țociu, alături de fiul său, Cătălin. De asemenea, vor merge în experiența vieții Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, Ada Galeș și Antoneta Galeș, Alexia și Aris Aram, precum și Sânziana Negru și Laura Giurcanu.

Potrivit informațiilor oferite de producătorii emisiunii Mona Segall și Robert Lionte, sezonul șase America Express se va filma în sudul Columbiei, Ecuador și Argentina.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre