Simona Ionescu / Redactor Șef

Răzvan și Dani s-au speriat îngrozitor. O colegă de emisiune și-a tăiat artera. A ajuns la spital

Răzvan și Dani s-au speriat îngrozitor. O colegă de emisiune și-a tăiat artera. A ajuns la spital
Una dintre cele mai îndrăgite colege ale lui Răzvan și Dani a trecut printr-un adevărat șoc. A avut un grav accident rutier, în urma căruia și-a tăiat artera și a ajuns la spital.

După ce și-a tăiat artera, colega lui Răzvan și Dani a ajuns la spital, iar medicii i-au acordat primul ajutor.

Bianca Nuțu, astrologul despre care se spune că nu greșește niciodată, le-a spus fanilor săi nenorocirea prin care a trecut. Blonda colegă de la emisiunea matinală a mărturisit că, accidental, și-a tăiat artera și a pierdut foarte mult sânge, dar îi mulțumește lui Dumnezeu că a ținut-o în viață.

„Am murit și m-am născut a doua oară”

Nenorocirea s-a produs cu câteva zile în urmă, pe 22 august și nimic nu a prevăzut accidentul prin care a trecut astrologul. „Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a spus Bianca Nuțu, într-un Instastory.

Bianca Nuțu a ajuns la spital

Va apela la un psiholog, pentru a ieși din șoc

Deși este o femeie foarte puternică, care nu se lasă cu una cu două învinsă de problemele vieții, de data asta Bianca Nuțu spune că s-a speriat îngrozitor. Pentru că este și acum într-o stare de șoc, ea a mărturisit că va apela la ajutorul unui psiholog.

„Medici, oameni care mă iubesc sau m-au cunoscut atunci, Ambasada României la Nairobi.

Toți au sărit în ajutor. S-au rugat pentru mine. Sprijinul vostru a făcut diferența. Sunt în afara pericolului acum. Urmează o perioadă de recuperare și consiliere psihologică. Totul va fi bine!”, a mai spus Bianca.

Bianca Nuțu a mai avut un accident acum 19 ani

Cu 19 ani în urmă, vedeta a mai fost implicată într-un accident rutier

Bianca este cu atât mai speriată cu cât și-a reamintit de un alt accident rutier, pe care l-a avut cu 19 ani în urmă, în timp ce conducea mașina tatălui său. „Îmi aduc aminte de prima mea mașină. Mă rog, era mașina tatălui meu. Am izbit-o într-o mașină de Poliție, dacă poți să-ți imaginezi. Și, atunci, au mai durat mulți ani până să-mi iau o altă mașină.

Nu prea conduc. Aveam 19 ani. N-a reacționat prea bine, mai ales că tata lucra în Poliție și erau colegii lui. A fost urât. A fost o experiență neplăcută”, a spus Bianca Nuțu, cu câțiva ani în urmă, la emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre