Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Rebel Wilson răpită în Africa. S-a întâmplat în Mozambic

Actrița Rebel Wilson răpită în Africa. S-a întâmplat în Mozambic
Rebel Wilson a fost răpită în Africa. Totul s-a întâmplat în timpul șederii actriței în Mozambique și a fost o experiență care a marcat-o profund pe aceasta.

Rebel Wilson a trecut printr-o experienta traumatizantă, care a marcat-o profund. Actrița a anunțat că a fost răpită în Africa și amenințată cu pistolul.

Actrița, cunoscută pentru rolurile sale din filme precum ”Bridesmades” sau ”Pitch Perfect”, a mărturisit totul într-o emisiune la postul TV Sky One. 

Rabel Wilson, în vârstă de 40 de ani, a povestit că se afla cu un grup de femei în zona rurală din Mozambic atunci cand s-a întâmplat totul. ”Niște bărbați au venit într-un camion plin de arme și ne-au spus să coborâm din mașina în care eram”, și-a început Wilson povestea. 

Rebel Wilson, răpită în Africa. Au eliberat-o a doua zi 

Actrița a povestit că răpitorii le-au dus într-o casă în mijlocul pustietății. Acolo le-au legat cu mâinile la spate și au stat așa toată noaptea. ”Ne-au așezat. Au spus să punem mâinile la spate și ne-au legat”, a declarat Rebel Wilson

Din fericire însă, se pare că nimeni nu a fost rănit și cu toții au fost eliberați chiar a doua zi. ”A doua zi, au venit și au spus că putem pleca. Nu am pus nicio întrebare, ne-am întors la camionul nostru și am plecat de acolo. Apoi am trecut granița sud-africană câteva ore mai târziu”, a mai spus actrița. 

Nu a spus când s-a petrecut incidentul 

În ciuda experienței traumatizante pe care a trăit-o, Rebel Wilson este bine. Aceasta consideră că a făcut față foarte bine situației. ”Simt că m-am comportat foarte bine în situația de criză. Chiar aș putea spune că am fost un fel de șef de echipă”. 

Actrița a refuzat să spună când a avut loc întâmplarea, mentionând că cel mai important este că nimeni nu a pățit nimic grav. 

Oare cum reușește? Cum arată actrița din Seinfeld la 60 de ani, în ciuda dramei teribile prin care trece

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre