Simona Ionescu / Redactor Șef

Recuzita iconică din „Friends” scoasă la licitație pentru cea de-a 30-a aniversare a serialului

Recuzita iconică din „Friends” scoasă la licitație pentru cea de-a 30-a aniversare a serialului
Fanii „Friends” pot cumpăra unele dintre cele mai nemaipomenite costume și recuzite din îndrăgitul film Friends. Cel mai frumos mod de a sărbători a 30-a aniversare a serialului. Licitația va avea loc pe data de 23 septembrie.

Fanii pot sărbători cea de-a 30-a aniversare a serialului „Friends” cumpărând recuzită din îndrăgitul film, care va fi scoasă la licitație.

Iubitorii serialului vor avea șansa de a achiziționa haine purtate de actorii principali și de vedete invitate notabile, mobilier care a apărut în apartamentul lui Ross (David Schwimmer), obiecte din Central Perk, unde grupul de prieteni își petrecea timpul și multe altele. Licitația va avea loc luni, 23 septembrie, la Julien’s Studios și online la Julien’s Auctions.

Puloverul purtat de Jennifer Aniston în film este estimat la 1500 de dolari

Unul dintre articolele oferite este puloverul gri cu guler înalt al lui Rachel (Jennifer Aniston), estimat la 1.000-1.500 de dolari. Ea a purtat puloverul în sezonul 7, episodul 16, „The One With the Truth About London”.

Haina din denim albastru cu blană artificială a lui Phoebe (Lisa Kudrow) din sezonul 7, episodul 18, „The One With Joey’s Award”, este de asemenea de vânzare, estimată la 1.000-1.500 de dolari.

Alte articole vestimentare care se vând la același preț estimativ sunt puloverul polo din cașmir de culoare teal al lui Chandler (Matthew Perry) din sezonul 7, episodul 10, „The One With the Holiday Armadillo”.

Dar și tricoul maro și cafeniu al Monicăi (Courteney Cox) din sezonul 9, episodul 15, „The One With the Mugging” și tricoul albastru cu mânecă lungă și două fante laterale al lui Ross din sezonul 9, episodul 16, „The One With the Boob Job”.

Se vinde și cămașa purpurie pe care a îmbrăcat-o James Michael Tyler

Licitație cu hainele din serialul Friends. Va avea loc pe 23 septembrie

Pentru o sumă estimată între 1.000 și 1.500 de dolari, fanii pot cumpăra și cămașa cu mânecă scurtă maro, cu dungi, purtată de Joey (Matt LeBlanc) în sezonul 10, episodul 1, „The One After Joey and Rachel Kiss”.

Cămașa purpurie, cu mânecă lungă, cu nasturi și cravată, purtată de Gunther (James Michael Tyler) în sezonul 10, episodul 9, „The One With the Birth Mother”, este, de asemenea, în licitație, estimată la 500 – 700 de dolari.

Mai multe costume care pot fi achiziționate și care variază în funcție de prețurile estimate au fost purtate de vedete celebre invitate în serial, precum Dakota Fanning, Winona Ryder, Susan Sarandon, Bruce Willis, Christina Appplegate și alții.

Fanii pot achiziționa și cutia cu detergent de rufe

Cei care doresc recuzită mai amuzantă pot lua cutia de detergent de rufe Uberweiss implicată în începutul poveștii de dragoste dintre Ross și Rachel în al cincilea episod al serialului pentru un preț estimat între 200 și 300 de dolari.

Sau pentru un preț de 300-500 de dolari, pot cumpăra trofeul Cupa Geller al lui Ross din sezonul 3, episodul 9, „The One With the Football”.

Cât costă discursul de nuntă al lui Joey

Unele obiecte legate de Central Perk sunt scoase la licitație, inclusiv o canapea portocalie (estimată la 2.000-3.000 de dolari) și un panou (estimat la 500-700 de dolari).

Bicicleta albastră a lui Ben Geller (estimată între 500 și 700 de dolari), comoda din apartamentul lui Ross (estimată între 500 și 700 de dolari), prăjitura cu brânză a doamnei Braverman (estimată între 200 și 300 de dolari) sunt, de asemenea, în licitație.

Ca și discursul de nuntă al lui Joey (estimat între 200 și 300 de dolari) și cartea de vizită de catering a Monicăi (estimată între 100 și 200 de dolari).  Serialul Friends a avut premiera pe NBC, pe data de 22 septembrie 1994.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri