Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Charles și regina consoartă Camilla, pe scena Eurovision. S-au bucurat ca doi copii

Regele Charles și regina consoartă Camilla, pe scena Eurovision. S-au bucurat ca doi copii
Regele Charles și regina consoartă Camilla au onorat scena Eurovision într-un mod neașteptat înainte de mult îndrăgitul concurs.

Cuplul regal a fost foarte încântat să urce pe scena de la M&S Bank Arena din Liverpool.

Pentru această ocazie, Camilla a optat pentru o superbă haină, în nuanțe de albastru cobalt, purtând semnătura Fiona Clare. La rândul său, regele Charles a purtat un costum elegant, bleumarin, cu o cravă cu buline albastre.

Charles și Camilla, pe scena Eurovision

Regele și regina au primit insigne în onoare viitoarei încoronări

Directorul Eurovision, Martin Green, a început o numărătoare inversă de la zece înainte ca cei doi să apese un buton uriaș pe scena întunecată, care s-a luminat apoi pentru a dezvălui arena viu colorată. Cei doi s-au întâlnit apoi cu o serie de prezentatori, inclusiv cu gazda ucraineană Julia Sanina, dar și cu prezentatorii de la Blue Peter.

Charles și Camilla au fost bucuroși când au primit insigne în onoare viitoarei încoronări a regelui. După ce au plecat de la Eurovision, cuplul regal a făcut un tur al Bibliotecii Centrale din Liverpool, pentru a marca înfrățirea bibliotecii cu o bibliotecă publică ucraineană.

Regele i-a spus concurentei din Marea Britanie că o va încuraja

Eurovision va avea loc anul acesta în cel de-al cincilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Celebrul concurs are loc de obicei în țara care a câștigat ediția din anul precedent, însă războiul din Ucraina a făcut dificil acest lucru. Va fi pentru prima dată în ultimii 25 de ani când concursul va avea loc în Marea Britanie.

Regele Charles și-a oferit sprijinul pentru Mae Muller, concurentă britanică la Eurovision și i-a spus cântăreței în vârstă de 25 de ani că o „încuraja” în timpul concursului. Tânăra s-a născut la Londra și este favorită pentru a obține a șasea victorie la Eurovision pentru Regatul Unit. Marea finală a Eurovision va avea loc pe 13 mai, la o săptămână după ceremonia de încoronare. Mare parte din familia regală este așteptată să meargă la Liverpool pentru marele eveniment.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre