Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Gică Hagi e în culmea fericirii. S-a dat inelul. Iată detaliile celei mai așteptate nunți

Regele Gică Hagi e în culmea fericirii. S-a dat inelul. Iată detaliile celei mai așteptate nunți
Ianis Hagi și-a luat inima în dinți și a făcut pasul cel mare. De acum încolo, fanele fiului celui mai iubit fotbalist al României, vor avea de ce să ofteze.

Potrivit informațiilor oferite de Playsport.ro, Ianis Hagi a adus cea mai mare bucurie familiei, în momentul în care a anunțat că se va căsători.

Pentru că e un moment unic în viață, a fost ales și un inel pe măsură, neapărat o bijuterie cu diamant, pentru cea mai norocoasă fată. Surse apropiate familiei au declarat că nunta ar urma să aibă loc anul viitor, care susțin că Ianis Hagi și iubita lui sunt suflete pereche.

„Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată”

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

„Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția”

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme.

E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi.

Hagi e foarte mulțumit de alegerea făcută de fiul său

Anul trecut, pe 24 octombrie, când Ianis Hagi a împlinit 24 de ani, în Scoția au venit toți cei dragi sufletului său, familia lui mult iubită, ceea ce l-a făcut extrem de fericit pe sportiv. „Au venit din România ca să fie alături de mine în această zi specială.

Nu puteam fi mai fericit de atât”, a spus atunci fiul lui Hagi. De altfel, Ianis a fost văzut la restaurant alături de iubita sa, dar și de Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu și sora lui, Kira Hagi. Gică Hagi a cunoscut-o cu ceva timp în urmă pe iubita fiului său, Elena, a plăcut-o pe loc, cei doi primind binecuvântarea familiei.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre