Simona Ionescu / Redactor Șef

Regele Mihai – primul său urmaș născut în România. Soția principelui Nicolae, primele poze gravidă

Regele Mihai – primul său urmaș născut în România. Soția principelui Nicolae, primele poze gravidă
Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, Nicolae al României, singurul nepot al Regelui Mihai dăruit de una dintre cele 5 fiice, a anunțat că va deveni tată. Joi, 9 iulie, el a postat primele fotografii cu Alina-Maria, soția sa, însărcinată.

Deși i s-a retras titlul de Principe de către Casa Regală, Nicolae al României a rămas în mințile tuturor românilor ca singurul moștenitor bărbat al Regelui Mihai și nu încetează să-l numească Principe. Faptul că românii îl îndrăgesc o dovedește numărul mare care-i urmăresc pagina de Facebook pentru a afla ce face, el și soția sa, Alina Maria. Vestea că va avea un bebeluș tot de pe Facebook au aflat-o.

„Sunt fericit să vă pot impartasi bucuria ca sotia mea, Alina Maria este insarcinata cu primul nostru copil, care va veni pe lume in noiembrie. Ocrotit de dragostea parintilor si a familiei, copilul nostru va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale, in spiritul iubirii si al responsabilitatii fata de tara, in credinta in care am fost botezat, ca si bunicul meu, Regele Mihai! Asa sa ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, este mesajul transmis de Ziua Internațională a Copilului, de Nicolae al României.

Ieri, pe 9 iulie, principele a postat primele poze cu soția sa însărcinată.

Sunt fotografii superbe, gândite bine înainte de a fi apăsat butonul aparatului foto, pentru că ele vor dăinui nu numai în albumul de familie ci și pentru istoria acestei țări. Cei doi au ales să fie imortalizați într-un lan de lavandă, tânăra mămică purtând un compleu alb, din pânză topită, material din care se fac iile românești.

Cuplul nu a împărtășit fanilor de pe rețeaua de socializare de cine se vor bucura că a venit pe lume peste 4 luni, de o fetiță sau de un băiat, însă au primit peste 10.000 de aprecieri și vreo 700 de comentarii. Au fost și câteva care i-au reamintit principelui că mai are o fetiță din afara căsătoriei, pe care a recunoscut-o doar după ce a făcut test de paternitate.

Povestea „copilului din flori”

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua când a împlinit 25 de ani, adică pe 1 aprilie. În 2015, la 1 august, Casa Regală i-a retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, se pare că după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată și pe care Nicole nu vroia să o ia de soție.

Moștenitorii Ceaușeștilor

Nicoleta Cîrjan a susținut că fetița Iris Anna, pe care a născut-o în 2016, este fiica principelui Nicolae. A urmat un proces pentru test de paternitate, iar anul trecut a venit anunțul princepelui Nicolae, postat tot pe Facebook. Primise rezultatul testului de paternitate pe care îl ceruse și care arăta că el este tatăl micuței Iris.

În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieșind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală față de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viața acestuia este de natură strict privată”, a declarat public nepotul Regelui Mihai.

La data aceea, fostul Principe Nicolae, care a rămas cu numele primit la naștere, Nicholas Medforth-Mills, era căsătorit de un an cu Alina Maria Binder, o tânără absolventă de ASE, cu master în Relații Internaționale și Integrare Europeană. Copilul care li se va naște în noiembrie este singurul urmaș legal al Regelui Mihai care vede lumina zilei în România.

Cum se face ”Crăiasa zăpezii”, o prăjitură cu lapte

Foto: Facebook

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre