Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghe și Anamaria Prodan, față în față după interviul acordat lui Denise Rifai. Scandalul se tranșează chiar acum

Reghe și Anamaria Prodan, față în față după interviul acordat lui Denise Rifai. Scandalul se tranșează chiar acum
Anamaria Prodan are o nouă înfățișare în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf, care a fost programată luni, 30 mai, la ora 14,30.

Decizia impresarei a fost să nu se prezinte la proces ci să trimită avocatul. „Habar nu am! Sunt la sală azi. Am picioare de lucrat! Nu mă duc, nici nu mă interesează. Merge avocatul azi la proces!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Click!

Pe de altă parte, avocatul lui  Laurențiu Reghecampf, Adrian Căvescu, a precizat, pentru aceeași sursă, că impresara ar trebui să se prezinte la procesul de divorț: „În mod normal, ar trebuie să se prezinte la proces pentru că este vorba de divorț. Asta în caz că nu se întâmplă ceva. În acest proces, noi suntem reclamanți, iar dânsa este pârât”.

La termenul precedent, vedeta a mers însoțită de doi dintre copiii ei: fiica Sarah și Laurențiu jr.

Laurențiu Reghecampf riscă să piardă jumătate de avere

Anamaria Prodan e hotărâtă să câștige detașat procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf.  Planul ei, declarat, este să îi ia bărbatului jumătate din avere. Amintim că antrenorul Universității Craiova este cel care a deschis procesul de divorț, dar și a cerut și o Ordonanţă Preşedinţială vizând programul de vizită al fiului lor, Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan vrea să îl facă pe reghe de râs în toată România

Anamaria Prodan explică faptul că est o femeie asumată și foarte ocupată. În această perioadă, merge zilnic în sala de forță pentru antrenamente. În plus, e foarte ocupată cu afacerile lansate una după alta. Ea s-a lansat în imobiliare, dar a scos pe piață și un parfum, după care a deschis o sală de fitness. În curând ea va pleca într-un turneu național.

Sub numele „Eu sunt cu voi” turneul se va desfășura în marile orașe din România, unde agenta FIFA intenționează să își expună public povestea vieții, în cadrul unor întâlniri motivaționale cu public. Așa cum a precizat, va susține discursuri pe teme legate de viață, profesie, mentalitate, familie.

Sursa foto: Click!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre