Ora și scandalul: Războiul Anamaria Prodan versus frații Becalii revine! Tenisiuni după rezultatul procesului cu Dennis Man

Ora și scandalul: Războiul Anamaria Prodan versus frații Becalii revine! Tenisiuni după rezultatul procesului cu Dennis Man
Victoria impresarei Anamaria Prodan în procesul cu fotbalistul Dennis Man, reprezentat acum de frații Becali, a încins puțin spiritele între greii fotbalului. Totuși, Victor Becali speră ca decizia din primă instanță să fie întoarsă la Curtea de Apel.

Fostul stelist Dennis Man, în prezent jucător la Parma (Italia) ar trebui să-i achite celebrei impresare 350.000 de euro, cât a stabilit Tribunalul Ilfov că este paguba suferită de Anamaria Prodan. Însă, actualii reprezentanți ai fotbalistului vor ataca decizia și se arată încrezători că vor câștiga.

A fost scandal în 2021, când Dennis Man a fost transferat de la FCSB la Parma pentru suma de 13 milioane de euro. Deși fotbalistul român era sub contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, negocierile cu italienii au fost purtate de Giovanni Becali, având ca acoperire un contract de impresariat pe o zi, cât să parafeze înţelegerea cu cei de la Parma. Astfel, deși Anamaria Prodan era agentul din acte al lui Man, comisionul pentru această mutare a fost încasat de firma fraților Becali.

Drept urmare, Anamaria Prodan l-a acuzat pe Dennis Man că a rupt unilateral contractul de reprezentare pe care îl avea cu ea şi l-a dat în judecată pe fotbalist, solicitând despăgubiri de sute de mii de euro.

Nici intervenția lui Gigi Becali pe lângă impresară nu a dat roade. Patronul FCSB a încercat să stingă acest conflict şi i-a oferit Anamariei suma de 100.000 de euro, însă aceasta a refuzat.

Frații Becali speră ca Dennis Man să câștige în apel

În prezent, după această primă decizie în instanță, Victor Becali nu este foarte îngrijorat. Fostul agent FIFA se bazează pe faptul că decizia nu este definitivă și poate fi atacată, susținând că există șanse ca următoarea instanță să îi dea dreptate jucătorului pe care firma sa îl reprezintă.

Victor Becali a dat chiar și câteva exemple de concrete din viața sa și a fratelui său, vis a vis de procese finalizate invers decât în prima decizie a instanței.

„La același tribunal din Buftea, aveam un proces cu ANAF. Mi-a venit o impunere de plată de 50.000 de euro. M-au anunțat în februarie. Avocatul a zis că vom contesta și vom pierde. Ne-am dus la instanță la Buftea și am pierdut. Am mers la Curte și, cum era normal, am câștigat.

Și noi am fost achitați în prima instanță. Ne-am bucurat și, după aia, nu ne-am mai bucurat câțiva ani (n.r. condamnarea în ‘Dosarul Transferurilor’). Toate au fost luate în calcul, nu e o problemă. Trăim în România, te gândești la toate”, a spus Victor Becali potrivit Digi Sport.