Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf vrea să demonstreze ceva, nu mai termină cu cadourile scumpe. Anamaria din nou răsfățată

Reghecampf vrea să demonstreze ceva, nu mai termină cu cadourile scumpe. Anamaria din nou răsfățată
La împlinirea a 17 ani de căsnicie, și după zvonuri ample legate de infidelitățile bărbatului, celebra impresară Anamaria Prodan Reghecampf s-a ales cu un cadou aniversar cu totul și cu totul aparte.

Se pare că Reghe vrea să demonstreze ceva, nu mai termină cu cadourile.  Nu mai târziu de luna trecută i-a luat iubitei sale soții un cadou în valoare de 300.000 de euro, spre invidia tuturor domnișoarelor și doamnelor din țară. Este vorba de un Bentley Bentayga.

De Ziua Îndrăgostiților, Prodanca și-a etalat pe Instagram cadoul pe care l-a primit de la soțul ei. A fost vorba de un ceas Hublot, evaluat la câteva mii bune de euro. De 8 Martie, Reghe a întâmpinat-o cu un buchet imens de trandafiri și cu o pereche de pantofi scumpi.

Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când se gândește să îi facă cadouri partenerei sale de viață. Anul trecut, de ziua ei, i-a luat o poșetă unicat. Toată lumea știe că Anamaria este adepta hainelor și accesoriilor de lux, așa că soțul ei a plătit cât ar fi plătit unii pentru o casă pe o geantă Hermes. Mai precis, 295.000 de dolari. Și aproape că putem continua la nesfârșit să înșirăm cadourile primite de impresară de-a lungul celor 17 ani de când cei doi formează un cuplu.

Zvonurile legate de amantă, contracarate cu declarații de dragoste

Zvonurile potrivit cărora Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar urma să divorțeze s-au aglomerat în primăvara aceasta. Se vorbea că bărbatul ar avea o amantă. Iar asta nu de acum, ci de mulți ani. „Binevoitorii” susțineau și că relația dintre el și soția sa nu e nici pe departe așa frumoasă cum apare în fotografiile de pe Instagram. Anamaria Prodan a negat cu vehemență că ar fi înșelată de soț. Și a repetat, constant, cât de mult îl iubește și cât de mult e iubită.

Reghe vrea să demonstreze ceva, nu mai termină cu cadourile

Prin urmare, la aniversarea căsătoriei lor, Reghe a ținut să fie la înălțime. Anamaria Prodan (48 de ani) și Laurențiu Reghecampf (45 de ani) sărbătoresc 17 ani de căsnicie. Antrenorul român de la Al-Ahli i-a făcut cadou soției sale un apartament în Dubai. De data aceasta, cadoul e cel mai scump din istoria lor. Apartamentul a  costat 4 milioane de euro, scrie Cancan, care a obținut imagini unice cu locația de vis.

Apartamentul de 4 milioane de euro achiziționat de Laurențiu Reghecampf cadou  pentru soția sa se află în cel mai înalt turn din lume – Burj Khalifa. De la ferestre, familia poate urmări inclusiv spectaculoasele jocuri de lumini și apă ale Fântânilor Dubaiului.

Locuința are o zonă de relaxare, o zonă de luat masa și o bucătărie, plus dormitoarele, livingul, o priveliște fantastică, balcon, mai arată sursa citată. În apropiere se găsește un important și luxos centru de fitness, celebrul Dubai Mall e  la mai puțin de un kilometru distanță, iar până la aeroport nu au de parcurs mai mult de 10 kilometri.

Reghe și Anamaria Prodan locuiesc împreună în Arabia Saudită, unde au achiziționat, cu câteva milioane de euro, o vilă. Cei doi mai dețin proprietăți în Las Vegas, Miami, dar și în capitalele europene.

Sursa foto: Instagram

Lucruri pe care le fac cuplurile pentru a-și menține relația fericită

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre