Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf a lovit cu sete. Anamaria Prodan a fost la IML să-și scoată certificat medical. Urmează jihadul

Reghecampf a lovit cu sete. Anamaria Prodan a fost la IML să-și scoată certificat medical. Urmează jihadul
Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a lăsat urmări. Dacă antrenorul a mers la botez cu ochiul vânăt, la fosta soție e și mai grav.

Anamaria Prodan nu se simte deloc bine în urma bătăii cu fostul soț. Ce se întâmplă cu sexy impresara.

Informații de ultimă oră. Reghecampf a lovit cu sete. I-a rupt piciorul Anamariei Prodan. Urmează jihadul

Potrivit informațiilor de ultimă oră, Anamaria Prodan a fost la IML să-și scoată certificat medico-legal. Sursele spun că aceasta ar avea un picior rupt. Sau luxat, dacă ne gândim că în fața polițiștilor, aceasta putea sta pe propriile picioare. Indiferent care ar fi răspunsul, situația e clară: telenovela dintre Reghe și Prodan abia a început.

În ceea cel privește pe antrenor, acesta a fost la botezul celui de-al treilea băiat cu ochiul învinețit și a încercat, pe cât posibil, să ascundă acest lucru în spatele ochelarilor.

Reghecampf spune că nu s-a atins de fosta soție

Deși video-ul cu bătaia a ajuns în toată lumea, Reghecampf a declarat pentru Gândul că nu a atins-o pe fosta sa soție. „Eu nu voi înceta vreodată să lupt pentru fiul meu, însă nu-l voi obliga să fie alături de mine pe perioada programului pe care l-a stabilit instanța. El constituie o prioritate pentru mine și înțeleg să-l protejez, să nu-l introduc în discuțiile dintre mine și mama lui. Cunosc la ce presiuni este supus din partea mamei și nu doresc să-l expun.

Tăcerea mea și faptul că nu ies să vorbesc public se datorează iubirii pe care i-o port lui Bebe. Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu. (…) Avem un copil minor, iar el suferă teribil din cauza acestei povești. Și nu este normal să fie rănit din pricina comportamentului niciunuia dintre părinți”, a fost declarația dată de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a trimis mesaje de felicitare pentru micuțul Liam

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a trimis un mesaj cu puțin timp în urmă, cu ocazia creștinării micuțului Liam. ”Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu. Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre