Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf, avertizat bărbătește de Ronald Gavril că bate câmpii legat de relația lui cu Anamaria

Reghecampf, avertizat bărbătește de Ronald Gavril că bate câmpii legat de relația lui cu Anamaria
Laurențiu Reghecampf dă declarații peste declarații zilele acestea, în Podcasturile la care este invitat. După ce antrenorul a comentat de câteva ori pe marginea relației dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril, acesta îl avertizează bărbătește că bate câmpii referitor la relația sa cu impresara.

Atunci când avea o relație cu Anamaria Prodan, erau multe momente în care Reghecampf părea mai mult deranjat de prezența camerelor de filmat în preajma lui. Însă de când s-a reaprins scandalul între el și fosta soție, Reghe este mai tot timpul la podcast-uri, acolo unde face declarații peste declarații. În urma ultimelor acuzații lansate de Reghe, Ronald Gavril îl avertizează bărbătește că bate câmpii.

În urmă cu câte zile, Reghecamp se plângea că nu are de gând să plătească facturile de la casa din Snagov unde locuiesc Prodanca și copiii, atât timp cât aceasta îl aduce pe iubitul ei în casă.

„N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, transmitea Reghe.

Reghecampf s-a răzgândit 

Dacă în urmă cu aproape o săptămână, Reghe spunea că nu îl interesează cu cine stă Anamaria Prodan în casă, ci doar refuză să îi achite facturile, acum lucrurile s-au schimbat, căci antrenorul are alte păreri.

Într-un alt podcast la care a fost invitat, Reghecampf s-a arătat deranjat, de fapt, de toată situația.Ca un puștan, se preface că nu știe cine e Ronald Gavril, un boxer profesionist pe care-l știe tot occidentul datorită peformanțelor sale.

Eu niciodată nu o să stau într-o casă în care am stat cu Anamaria cu altcineva, așa cum face ea acum de exemplu cu băiatul ăsta, Roland sau Ronald. 

Reghecampf avertizat bărbătește de Ronald Gavril că bate câmpii legat de el și Prodanca

Văd peste tot: Anamaria și-a renovat casa. Care casă?! Eu am renovat casa!Sunt toate ale mele, alea care le vedeți pe pereți, eu le-am plătit. Normal că există niște facturi. Mă deranjează când spui: eu stau cu Ronald. Stai cu Ronald unde vrei. Ți-am dat casa să stai cu copilul. Nu faci reality cu iubitul în casa mea!”, a răbufnit Reghe. 

Ronald Gavril, replică dură pentru antrenor 

Implicat fără voie în tot scandalul, Ronald Gavril nu a mai rezistat și i-a transmis un avertisment tranșant lui Reghecampf, cum că bate câmpii. Prins de reporteri atunci când se pregătea să meargă la antrenament, Ronald Gavril a dat replica: „Nu îl cunosc pe acest om. Sincer nu-mi doresc să am așa cunoștințe în anturajul meu. Nu am cum să comentez așa ceva”. 

Ronald Gavril a transmis clar că „nu are timp de prostii”

Sunt bărbat și nu m-aș pune niciodată în asemenea poziții. Ce pot să vă spun, însă, este că o iubesc pe Anamaria, suntem fericiți, iubesc copiii Anei, avem o relație superbă bazată pe respect și pe dragoste”, a declarat iubitul impresarei, pentru o publicație. 

Ronald Gavril: „Nu am timp de asemenea prostii” 

Boxerul a mai precizat și că nu are timp de „asemenea prostii”, lansând astfel un avertisment către Reghe și totodată o rugăminte de a nu mai fi implicat în discuții.

„Eu sunt Ronald Gavril și nu am timp de asemenea prostii sau de declarațiile prin presă ale oricui.   Eu mă pregătesc pentru meciul de titlul mondial la categoria heavy light ( grea spre ușoară) pe care compania noastră Gavril & Prodan Promotion îl organizează. Mă scuzați plec spre antrenament. Mulțumesc o zi frumoasă!”, a încheiat Ronald Gavril. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre