Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf s-a înfuriat. Povestește despre fosta soție și iubitul ei Ronald Gavril

Reghecampf s-a înfuriat. Povestește despre fosta soție și iubitul ei Ronald Gavril
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu par să cadă la pace prea curând. Cu toate că s-au despărțit de aproape doi ani, conflictul escaladează pe zi ce trece și cei doi se atacă pe toate planurile. Acum, Reghecampf s-a înfuriat și a vorbit despre fosta soție și iubitul ei, Ronald Gavril.

În timp ce Anamaria Prodan își duce viața neperturbată alături de Ronald Gavril, Laurențiu Reghecampf este fericit alături de Corina Caciuc, cea care i-a dăruit doi copii, ambii băieți. Relațiile lor sunt însă umbrite în continuare de faptul că nu au reușit să se pună de acord asupra divorțului, iar scandalul dintre ei ia proporții pe zi ce trece. Recent, Reghecampf s-a înfuriat și a vorbit despre fosta soție, dar și despre iubitul acesteia, Ronald Gavril. 

Prodanca și Reghecampf nu au finalizat nici acum divorțul, la doi ani de la despărțire. Mai mult, cei doi se ceartă pe bunuri comune evaluate la 500.000 de euro. Antrenorul susține că bunurile au fost furate, în timp ce Anamaria Prodan insistă că fostul soț le-ar fi vândut personal. În plus, în urmă cu câteva săptămâni, Reghe a chemat poliția la un atelier de reparat din Snagov, acolo unde era skijetul folosit de Bebeto și reclamat că ar fi fost furat. Anamaria Prodan s-a prezentat și ea la fața locului și a ieșit scandal, cu poliția de față. 

Reghecampf a spus de ce nu vrea să îi plătească facturile Prodancăi 

Recent, Reghecampf s-a înfuriat și a atins și subiectul facturilor pe care fosta soție îl acuză că nu vrea să le plătească. Antrenorul a vorbit despre relația dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril: „N-am cum să-ți plătesc apa și curentul când tu vii cu Ronald sau cu Nicky sau cu Micky și stai cu el. N-am nici o problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ți le plătești!”, a transmis Reghecampf în podcastul lui Nasrin. 

Reghecampf a vorbit despre Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril

Reghecampf a recunoscut că relația dintre el și fiul său, Bebeto, nu este una bună, însă aruncă vina tot pe impresară.

„Îmi doresc și mâine să se termine divorțul și fiecare dintre noi să meargă liniștit pe drumul lui. De ce? Pentru că atunci ambii am avea posibilitatea să ne ocupăm de Bebe, în mod direct și necontrolat. Mie nu-mi convine să o sun pe Anamaria să-i cer voie.”

Spune că vrea să aibă o discuție cu fiul său 

Antrenorul a mai spus și că este convins că, atunci când fiul său va crește, va înțelege tot ce s-a întâmplat între părinții săi. Mai mult, Reghe a sugerat că Bebeto ar fi influențat de către Anamaria.

„Acum mă simt foarte bine și trăiesc momentul. Mă gândesc la băieții mei, mă gândesc la Corina, mă gândesc la oamenii care sunt apropiați de mine. 

Cu Bebe relația nu este 100% ok, dar cu siguranță în scurt timp relația va intra pe un drum normal. Nu este spre bine deocamdată, dar sunt sigur că el va crește, va înțelege lucrurile și vom avea o discuție amândoi fără să fie controlată de nimeni”, a mai spus Laurențiu Reghecampf în podcast. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri