Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf, dat afară din vila de la Snagov. Anamaria Prodan s-a dezlanțuit

Reghecampf, dat afară din vila de la Snagov. Anamaria Prodan s-a dezlanțuit
Anamaria Prodan a scăpat și de ultimele amintiri cu Laurențiu Reghecampf. De acum încolo, va începe o nouă viață.

I-a ajuns câte i-a făcut și are tot dreptul să trăiască liniștită. Anamaria Prodan a aruncat tot ce-a rămas de la Reghecampf.

Anamaria Prodan s-a lepădat definitiv de Reghecampf. A șters ultimele urme ale iubirii

Într-un interviu pentru Click, Anamaria Prodan a povestit că a dat jos de pe pereții vilei din Snagov toate amintirile cu Regheampf, de la fresce, la tablouri. Pentru că Bebeto nu a vrut sub nici o formă să le mai vadă în fața ochilor. Era prea mult pentru copil să vadă cât de fericiți păreau în fotografii și care era realitatea.

„Nu mai există nimic în casă cu imaginea lui Reghe. Copii nu vor să audă sau să-l vadă. Ei știu că Reghe mereu și-a lăsat de izbeliște părinții și pe Luca, mic fiind. Lui Reghe îi păsa doar de distracții și de femei”, au declarat apropiații impresarei, pentru Click.

La rândul său, în podcastul „Tare de tot”, impresara a mărturisit că Bebe îi spune să arunce tot ce e cu tatăl său. „Asta e, la copii rămâne durerea! Acum, dacă mai există în casă un loc unde e poza lui Reghe, Bebe îmi zice: aruncă sau acoperă, pune ceva acolo, să nu mai văd!”, a declarat Anamaria Prodan.

„Am mai rămas cu două case! Și pe alea vrea să mi le ia!”

În urma divorțului, Anamaria a rămas cu vila de la Snagov și încă un apartament unde în prezent locuiește fostul soț, Tibi Dumitrescu. „Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el? Pentru toți a murit.

Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu… E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută! Am mai rămas cu două case! Și pe alea vrea să mi le ia!”, a mai spus impresara în același podcast.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre