Simona Ionescu / Redactor Șef

Reghecampf o umilește pe Anamaria Prodan. Antrenorul pretinde că impresara e lefteră

Reghecampf o umilește pe Anamaria Prodan. Antrenorul pretinde că impresara e lefteră
Telenovela dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns la un alt episod. Foarte dureros, pentru afaceristă.

S-a aflat cum a reușit Reghecampf să-i înduplece pe judecători să-l lase să plătească doar 2000 de euro pensie alimentară.

Reghecampf o umilește pe Anamaria Prodan. Antrenorul spune că vrea să facă bani folosindu-se de pensia alimentară pentru Bebeto

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a aflat decizia judecătorilor privind pensia alimentară pe care fostul soț urmează să o plătească lunar. E vorba de 2000 de euro, nicidecum 1/3 din salariul său cum ar fi fost normal. Există și un motiv pentru care judecătorii au fost de acord cu el: Reghecampf a susținut că mama lui Bebeto, care stă acum prost cu banii, ar vrea să se îmbogățească din pensia alimentară. Informația a fost oferită de jurnalistul Cristi Brancu.

„Pensia de întreținere datorată de tată nu trebuie să reprezinte un motiv de întreținere sau îmbogățire a intimatei-pârâte”

„Iată ce a scris în motivare Laurențiu Reghecampf: Pensia de întreținere datorată de tată nu trebuie să reprezinte un motiv de întreținere sau îmbogățire a intimatei-pârâte și nici o formă de finanțare a vanității și vieții luxoase a mamei, aceasta neavând în prezent mijloace financiare foarte bune, ci se datorează exclusiv nevoilor minorului, și trebuie a fi folosită exclusiv în interesul acestuia.

Intimata nedovedind faptul că, cheltuielile efectuate în ultimul timp, din plățile date de apelant ar fi fost utilizate în interesul minorului exclusiv. Până la urmă, fundamentul obligației de întreținere îl constituie obligația părinților de a asigura creșterea, educarea și pregătirea copilului!”, a explicat Brancu.

Anamaria o atacă din nou pe Caciuc

Într-o declarație pentru România TV, Anamaria Prodan a atacat-o din nou pe Corina Caciuc, femeia care l-a făcut pe Reghecampf tată pentru a treia oară. Impresara mai declară că este ruşinată când vede imagini cu Corina Caciuc, femeia care l-a făcut tată a treia oară pe antrenor.

„Pentru noi este mort și neîngropat. Atâta tot. Nu ne interesează absolut nimic. Pe mine și pe copiii mei nu ne interesează ce face, unde trăiește, cu cine, câți copii face, dacă dă banii copilului, dacă ne ajută, dacă se ajută. Nici măcar nu ne interesează. Noi n-am cerut pensie alimentară. N-am cerut nici program de vizită. Noi am lăsat la latitudinea lui Reghecampf să vină, să își vadă când vrea copilul, să își ajute copilul cu câți bani vrea.

„Ne este rușine când vedem video-uri cu amanta. Ferească Dumnezeu să ajungi în așa situație”

Și-a deschis singur ordonanțe, le-a atacat tot singur. Nu e în stare nici banii ăștia să îi plătească. Ne e rușine de ce a ajuns, de ce a făcut din viața lui. Ne este rușine când vedem video-uri cu amanta. Ferească Dumnezeu să ajungi în așa situație! Un bărbat jenant care și-a bătut joc de viața lui, de copiii lui, de demnitatea lui, de familia lui, de cariera lui, de absolut tot„, a declarat Anamaria Prodan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre