Simona Ionescu / Redactor Șef

Regina Elisabeta a murit împăcată. Ce veste i-au dat Kate și William cu puțin timp înainte de moarte

Regina Elisabeta a murit împăcată. Ce veste i-au dat Kate și William cu puțin timp înainte de moarte
Despre iubirea pe care Kate Middleton o are pentru copii s-au scris multe, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva.

Kate Middleton e fericită, iar sursele spun că aceasta ar fi din nou însărcinată. William nu o scapă din ochi.

Regina Elisabeta a plecat în lumea drepților foarte fericită. Ce veste i-au dat Kate și William cu puțin timp înainte de moarte

Potrivit declarațiilor unei surse apropiate a familiei regale, frumoasa Kate ar purta în pântece un bebeluș. Sursa susține că ea și-a dorit enorm acest lucru, doar că William nu era prea hotărât. Potrivit „Us Weekly‟, a avea patru copii a fost visul lui Kate care a reușit astfel să-l facă și pe William să spună „da” unui al patrulea moștenitor.

Regina Elisabeta a II-a ar fi știut

Sunt foarte puțini cei care au știut de acest lucru, iar prima persoană care ar fi afla a fost bunica Elisabeta, care ar fi primit marea veste cu puțin timp înainte să treacă la cele veșnice și s-a bucurat enorm. „William i-a spus Reginei chiar înainte de moartea ei, așa că această veste a fost ca o binecuvântare! Tocmai aflase.

Era atât de fericită pentru ei. Știau cât de mult își iubește Regina nepoții și strănepoții. Îi îndrăgea, mai ales pe cei mici‟, a declarat sursa. Să fie oare acesta motivul pentru care toată lumea spune că prințesa e din ce în ce mai frumoasă în ultima perioadă?

Prințesa Charlotte ar mai vrea o surioară

Pe de altă parte, se spune că și regele și soția sa au fost fericiți când au aflat că vor mai avea un nepoțel, dar au fost informați și Harry și Meghan. Tot sursele spun că vestea a ajuns și la urechea copiilor lui Kate, care numără zilele până când minunea se va întâmpla.

În timp ce prințesa Charllote ar mai vrea o surioară, prințul Louis se gândește că poate barza îi va mai aduce un frățior cu care să se poată juca cât îi poftește inima. Kate Middleton și William au trei copii, Prințesa Charlotte în vârstă de șapte ani, Prințul George, de 9 ani și simpaticul prinț Louis, de 4 ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre