Simona Ionescu / Redactor Șef

Reunirea trupei ABBA a intrat în linie dreaptă. Iată cele mai noi planuri ale suedezilor

Reunirea trupei ABBA a intrat în linie dreaptă. Iată cele mai noi planuri ale suedezilor
ABBA „urmează să întrerupă pauza de 39 de ani de cand nu au mai scos nimic pe piață și se pregătesc să lanseze muzică nouă.

Practic, reunirea trupei ABBA a intrat în linie dreaptă. Piesele vor fi noutăți ale grupului suedez format din Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Faltskog și Anni-Frid Lyngstad în ultimele aproape patru decenii. Potrivit The Sun, producătorii se pregătesc să lanseze un spectacol numit Abba Voyage. O sursă a declarat: „ABBA își revin în sfârșit și intenționează să lanseze primul lor album în ultimii 39 de ani vinerea viitoare”.

MailOnline a contactat reprezentanți ABBA pentru comentarii. Marți au apărut relatări despre faptul că grupul ar trebui să țină o conferință de presă la Stockholm, ceea ce a condus la o mulțime de speculații. Cvartetul suedez a anunțat în 2018 că intenționează să înregistreze piese noi pentru prima dată în 35 de ani. Anul trecut s-a confirmat că au mai multe melodii decât planificaseră inițial.

Reunirea trupei ABBA a intrat în linie dreaptă

Turneul ar fi trebuit să iasă la sfârșitul anului trecut. Din cauza dificultăților tehnice și a pandemiei, lucrurile sunt întârziate. Într-o declarație care anunța noile melodii, ABBA a spus la acea vreme: „Decizia de a continua cu interesantul proiect ABBA tour avatar a avut o consecință neașteptată. Toți patru am simțit că, după aproximativ 35 de ani, ar putea fi amuzant să ne unim din nou forțele și să intrăm în studioul de înregistrări.”

Bjorn a explicat ulterior că planurile au fost amânate până cel puțin în 2020 din cauza naturii tehnice complexe a spectacolului pe care îl creează. Amintim că ABBA  au cântat împreună pentru prima dată de la despărțire în 2016, la un eveniment privat, care a marcat 50 de ani de la prima întâlnire dintre Bjorn și Benny.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre