Simona Ionescu / Redactor Șef

Revelion de colecție la TVR 2. Fuego conduce petrecerea

Revelion de colecție la TVR 2. Fuego conduce petrecerea
Fuego a făcut din Sărbătorile de iarnă un adevărat spectacol. Și-a adus în platourile de filmare ale TVR 2 prietenii, adică cei mai mari artiști ai noștri. Tot el va conduce petrecerea de Revelion.

Când s-au mai adunat pe aceeași scenă marii noștri artiști? Rar, dar nu numai din pricina pandemiei. Fuego este iubit de români, dar și de colegii săi de breaslă. De aceea, nu a refuzat nici unul să participe la Revelionul realizat de Fuego la TVR 2.

Revelion de colecție la TVR 2. Fuego conduce petrecerea

Fuego își respectă, îi admiră și îi iubește pe marii noștri artiști. Aceștia nu au avut spectacole în ultimele zece luni și nici nu au putut participa la evenimente. Însă, Fuego nu i-a uitat, ci i-a invitat de Crăciun și de Revelion pe același platou de filmare, în studiourile TVR 2.

Așadar, de Revelion va fi petrecere mare la TVR 2. Spectacolul se numește ”Fuegovelion – din colecția de anul nou!”. Va fi un eveniment plin de vedete, de muzică bună, de atmosferă de sărbătoare și multe surprize.

Fuego promite că va fi o seară memorabilă, cu multe premiere și cântece pe care le iubiți cu siguranță! Mari nume vă vor intra în case, de la ora 23.30 până târziu în noapte.

Un moment special este cel alături de maestrul Florin Piersic, care va fi prezent în Revelionul lui Fuego și va transmite un mesaj românilor, va vorbi despre revelioanele de altădată, dar și despre ce-și mai dorește în prezent.

Ce vedete vin la Revelionul lui Fuego

”Un alt moment incendiar, inedit, este colaborarea de senzație din Fuego și Lora, care au realizat un duet de senzație, modern, pe o piesă compusă de Șerban Cazan. Melodia se va lansa în cadrul programului și cu siguranță va ajunge pe buzele tuturor. De asemenea, și Fuego lansează la trecerea în 2021, o nouă melodie de senzație, un veritabil șlagăr, cu aer special, compus în exclusivitate pentru el de celebra Luminița Dobrescu!”, informează TVR.

Printre mulții invitații din Fuego se numără Matilda Pascal Cojocărița și Ștefan Cigu, Ionuț și Doinița Dolănescu, Elena Gheorghe, dar și marii artiști Irina Loghin, Mirabela Dauer, Sofia Vicoveanca, Anna Lesko, Anastasia Lazariuc.

Tinerii Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Gabriel Dumitru, Alexandru Brădățăn vor face senzație, îl vor sorcovi pe Fuego și vor aduce cântecele lor de succes. Speciale vor fi și momentele cu Marcel Pavel, Constantin Enceanu, Mioara Velicu, Marina Florea, Gabriel Dorobanțu, Raoul, , Laura Lavric, Nae Alexandru, Jean Paler, Alesis, Simona Florescu.

”Va fi un show special, strălucitor, cu frumusețe și petrecere de zile mari! Să știți că ce vreau pentru mine, vreau și pentru voi în noul an: o normalitate, libertate, mai multă sinceritate și omenie, sănătate și împăcare cu sine! La mulți ani!” a spus Fuego.


Cum se reface Andra după sărbători. A mâncat prea multe preparate tradiționale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre