Simona Ionescu / Redactor Șef

Revolta fanilor: Unde este Meghan? Ce i-a înfuriat în ziua în care Harry a împlinit 36 de ani

Revolta fanilor: Unde este Meghan? Ce i-a înfuriat în ziua în care Harry a împlinit 36 de ani
Fanii familiei regale au fost revoltați după ce ducesa de Sussex a fost lăsată în afara fotografiilor de la cea de-a 36-a aniversare a prințului Harry, distribuite pe rețelele de socializare.

Ducele și ducesa de Cambridge, regina și prințul Charles și ducesa de Cornwall au postat patru fotografii, dar soția sa Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, nu a apărut în niciuna dintre acestea.

Fanii lui Meghan Markle, indignați

Fanii au intrat în secțiunea de comentarii pentru a spune că membrii familiei „au eliminat-o literalmente pe Meghan din imagine” și este „umbrită” de aceștia.

„Trebuie să fi existat sute de fotografii pe care le-ai fi putut alege, dar ai ales să postezi una cu Harry, William și Kate . Sunt sigur că excluderea lui Meghan nu a fost neintenționată”, a scris un fan.

Întâmplarea vine după încordarea relațiilor dintre prințul William și Harry, care odinioară erau inseparabili. Detaliile din viața lor au fost dezvăluite în biografia Ducelui și Ducesei de Sussex, Finding Freedom. Co-autorul Omid Scobie a susținut că frații au stat două luni fără să vorbească.

Prințul William și Kate Middleton au distribuit o postare pe Instagram dedicată lui Harry, în care Harry îi bătea pe amândoi într-o cursă de alergare la stadionul olimpic din Londra, însoțită de descrierea: „Îi doresc prințului Harry o zi de naștere foarte fericită!”.

Regina, în vârstă de 94 de ani, a împărtășit propriile urări prin intermediul rețelelor sociale, postând un mesaj simplu alături de o fotografie cu el de la o recepție a Palatului Buckingham în 2017. Mândrul tată, prințul Charles, în vârstă de 71 de ani, a postat o fotografie cu el râzând alături de fiul său la Jocurile Invictus din 2014 și un al doilea portret al lui Harry.

Totuși, fanii lui Meghan au remarcat în secțiunea de comentarii că toate cele trei conturi ale familiei au ales să folosească fotografiile prințului Harry, dar nu și ale soției Meghan.

Un utilizator al rețelelor sociale a scris pe contul familiei Cambridge: „Selecție foto interesantă … Nu Meghan”.

Soții și soțiile nu se includ în fotografiile de ziua de naștere

Cu toate acestea, unii au subliniat faptul că este obișnuit ca membrii familiei regale să nu includă soții și soțiile în fotografiile de ziua de naștere, așa cum au făcut ducele și ducesa de Cambridge pentru recenta aniversare a prințesei Anne.

Mai mulți alții au menționat că postările de la ziua de naștere a unui membru al familiei regale prezintă de obicei doar un membru individual al familiei. De exemplu, postarea distribuită de ducele și ducesa de Cambridge pentru a marca ziua de naștere a prințesei Anne nu l-a prezentat pe soțul ei, viceamiralul Sir Timothy Laurence.

„Ei au postat poze cu prințesa Anne, nu cu ea și soțul ei, așa că de ce este greșit că au postat o poză cu Harry la ziua lui, fără Meghan? Nu este”, „Este ziua lui Harry, nu a lui Meghan. S-a născut singur și nu era atașat de ea. Cred că este o imagine perfectă”, comentează urmăritorii.

Deși planurile sale nu au fost făcute publice, se crede că prințul Harry va petrece ziua în privat cu soția Meghan Markle și fiul lor Archie, în Santa Barbara, unde au cumpărat recent un conac de 14 milioane de dolari.

Cu siguranță are multe de sărbătorit anul acesta, fiind prima sa aniversare de când el și Meghan au renunțat la familia regală și s-au mutat în California.

Parteneriat cu Netflix

Cuplul a semnat recent un acord de 150 de milioane de dolari cu gigantul media american Netflix și a rambursat 2,4 milioane de lire sterline cheltuite pentru renovarea Frogmore Cottage, fosta lor casă din proprietatea reginei Windsor, distanțându-se în continuare de familia regală.

Ducele și ducesa de Sussex și-au intensificat recent aparițiile publice și virtuale, pe măsură ce restricțiile Covid-19 se ușurează, prințul Harry trimițând săptămâna trecută un videoclip de sprijin soldaților care participă la un drum de caritate. În weekend, Meghan a participat la un apel video cu clienții din patronatul său Smart Works.

Potrivit experților regali, ducele este „mai fericit ca niciodată” când își sărbătorește cea de-a 36-a aniversare și „nu-i lipsește deloc vechea viață”.

Vali Bărbulescu șochează! Și-a schimbat orientarea…în pat?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre