Vali Bărbulescu șochează! Și-a schimbat orientarea…în pat?

Vali Bărbulescu șochează! Și-a schimbat orientarea…în pat?
Nimic explicit nu a reușit Adela Popescu să obțină de la Vali Bărbulescu cu privire la o oarece schimbare majoră în preferințele sale amoroase. Emisiunea de azi de la Pro Tv „Vorbește lumea” a fost încinsă la un moment dat de afirmațiile invitatului.

Vali Bărbulescu, om de radio și DJ, a fost invitat în emisiunea prezentată de Adela și Cove pentru că este ziua lui. 15 septembrie. Împlinește 44 de ani. Dar și pentru a vorbi puțin de noul sezon Ferma, emisiunea în care postul tv și-a pus mari speranțe și în care, anul trecut, a fost concurent și Vali.

După ce s-a lamentat nițel în legătură cu vârsta, ca orice bărbat răsfățat, sărbătoritul a răspuns și la niște întrebări puse de Adela Popescu. Na, femeie curioasă, să știe cum e viața lui la maturitate, planuri de viitor, cu cine a petrecut sau va petrece, care-i sunt dorințele…

Printre obișnuitele banalități legate de aniversări, Vali Bărbulescu a dat un răspuns șocant la întrebarea dacă își dorește un copil. ”Da, normal că-mi doresc, dar pentru asta nu e nevoie doar de bărbați”.

Adela a încercat în câteva rânduri să lămurească care-i sensul celor spuse de bărbatul cu doi cercei mari în urechi și inele pe degete, DJ-ul despre care se spune că hipnotizează audiența cu „un amestec eclectic de house, tribal, electro, breaks și scratches”. A împiedicat-o oarecum Cove, care mai mult se mira de reacțiile și fețele de uimire ale Adelei decât să-l descoasă pe invitat.

L-au întrebat dacă de ziua lui îi place să sărbătorească cu multă lume sau preferă să fie doar cu câțiva prieteni, sau doar cu persoana iubită. Aniversatul a răspuns că, deoarece a organizat enorm de multe petreceri pentru alții și a pus muzică toată noaptea la chefuri, de ziua lui preferă să petreacă doar în doi sau chiar și singur.

Prezentatoarea, cu aceeași expresie de nedumerire pe chip, a reușit să-l mai întrebe pe Vali Bărbuleascu dacă a primit telefon sau urări de la iubită. Din nou șoc! DJ-ul a confirmat și a spus că la miezul nopții a primit telefonul pe care-l aștepta de la persoana care contează pentru el.

Așadar, suspans! Și două întrebări.

  1. A vrut Vali Bărbulescu să-și facă nițel marketing cu o știre presărată cu mister, dar care duce în zona LGBT?
  2. Și-a schimbat Vali Bărbulescu orientarea sexuală? Toți știu că s-a afișat, timp de 10 ani, cu iubita Delia Tănase, de care s-a despărțit anul trecut, după ce a ieșit din emisiunea Ferma. Atunci s-a spus că s-a apropiat cam mult de o concurentă.

Foto: youtube

Mirela Vaida s-a supărat foc și pară și a luat o decizie extremă

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp