Simona Ionescu / Redactor Șef

Revoltă la restaurantul din New York frecventat de milionarii violatori Epstein și Weinstein

Revoltă la restaurantul din New York frecventat de milionarii violatori Epstein și Weinstein
Un restaurant din New York, în care Jeffrey Epstein și Harvey Weinstein, cei doi abuzatori sexuali care au revoltat America, erau vizitatori frecvenți, a decis să înceapă un nou capitol din existența sa. Și proprietarul a pus foc.

Zach Erdem, deținătorul localului, a declarat că vrea să șteargă numele celor doi din istoria restaurantului și a dat foc mesei la care aceștia obișnuiau să mănânce.

Ce fapte au comis celebri miliardari

Jeffrey Epstein, a fost găsit fără suflare în celula din New York’s Metropolitan Correctional Center, în care își aștepta condamnarea pentru abuzul unor minore. Autoritățile au declarat că acesta s-a sinucis, în 6 august 2019.

Harvey Weinstein, un fost producător de filme la Hollywood, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru multiple abuzuri sexuale.

„Când m-am gândit că Jeffrey Epstein și Harvey Weinstein obișnuiau să stea la această masă, tot ce voiam era să o ard și să mă asigur că șterg orice urmă de a lor din restaurantul meu. Mi-am luat ciocanul și combustibilul și am spart masa, apoi i-am dat foc. M-am simțit bine. Acum nu mai trebuie să mă gândesc la acești tipi. Arzi Epstein, arzi! ”, a declarat pentru CNN patronul Zach Erdem, spunând că așa a scăpat de energia rea din restaurant. „Oamenii care abuzează femei nu sunt bineveniți aici”, este mesajul întregului personalul care lucrează în localul respectiv.

Sursa: CNN

Legea carantinării intră în vigoare marți, 21 iulie. Când și cum se va aplica

Rețeta celui mai simplu cocktail: Bloody Mary

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre