Simona Ionescu / Redactor Șef

Revoluție  în modă: nu mai e nevoie de textil, ace și ață, rochiile se fac așa cum a fost îmbrăcată Bella Hadid

Revoluție  în modă: nu mai e nevoie de textil, ace și ață, rochiile se fac așa cum a fost îmbrăcată Bella Hadid
Bella Hadid a urcat dezbrăcată pe podium, la Săptămâna Modei de la Paris, pentru a fi „îmbrăcată” în fața publicului, în direct, într-o rochie aparte, ce nu a necesitat nici textil, nici ace și nici ață. De foarfecă însă tot au avut nevoie creatorii, dar,  acesta a fost singurul instrument clasic de croitorie folosit pentru a îmbrăca modelul celebru.

Bella Hadid a apărut vineri la prezentarea de modă Coperni din cadrul Săptămânii Modei de la Paris 2022, dar ținuta ei a fost o „afacere do it yourself”.

Așa cum au surprins criticul de modă Vanessa Friedman de la New York Times și mulți alții pe rețelele de socializare, modelul, în vârstă de 25 de ani, a apărut pe podium doar într-o pereche de slipi și tocuri, acoperindu-și sânii în timp ce o echipă de trei bărbați a pictat-o cu spray.

Aceștia au pulverizat în mod strategic un latex alb și gros în jurul trunchiului ei, creând un strat opac în timp ce modelul stătea nemișcat, ajustându-și brațele. În cele din urmă, s-a format o rochie cât se poate de solidă, de lungime medie, care includea o crăpătură până la coapse.

În partea de sus, rochia nu avea mâneci și nici umeri. Materialul s-a întărit instantaneu aproape, astfel că, în câteva minute, Bella Hadid a fost îmbrăcată, iar rochia a putut fi aranjată în drapaje elegante. Imediat șlițul a fost tăiat, modelul a traversat  podiumul, încheind astfel prezentarea de modă Coperni.

Bella Hadid a purtat cea mai revoluționară rochie

Coperni este un brand recunoscut pentru stilurile sale îndrăznețe – brandul a devenit viral în aprilie pentru poșeta din sticlă suflată manual, purtată de Kylie Jenner și Doja Cat. Fanii au fost înnebuniți de look-ul realizat în fața ochilor lor, pe super modelul Bella Hadid. Unul dintre ei a scris pe Twitter: „Sunt fără cuvinte… asta e artă”.

Hadid a uimit pe toate podiumurile în această lună, defilând pentru Victoria Beckham și participând joi la prezentarea de modă Isabel Marant împreună cu sora sa, Gigi Hadid. De asemenea, ea a apărut la Londra la începutul acestei săptămâni într-o prezentare pentru Burberry, iar înainte de aceasta a prezentat la Milano și New York, arată Page Six.

Pe măsură ce Luna Modei se apropie de sfârșit, cu show-uri importante precum Valentino, Balenciaga, Louis Vuitton și Chanel care urmează să aibă loc, este probabil că vedeta va mai face alte apariții pe podium – deși cu siguranță niciuna nu va fi la fel de memorabilă precum cea pentru Coperni.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre