Simona Ionescu / Redactor Șef

Rihanna le-a pus inima pe jar bărbaților cu noua ei ședință foto. Roșie ca focul, i-a surâs norocul

Rihanna le-a pus inima pe jar bărbaților cu noua ei ședință foto. Roșie ca focul, i-a surâs norocul
Rihanna a făcut ca inima bărbaților să bată mai tare după ultima ședință foto. Vedeta a purtat o lenjerie roșie care i-a scos formele în evidență.

Rihanna a pozat în lenjerie roșie și fustă din piele de șarpe pentru o nouă colaborare. Fotografiile de la ședința foto le-a luat mințile bărbaților. 

„Colaborarea Diesel foarte așteptată este în sfârșit aici”

Rihanna, ședință foto pentru Diesel

Cântăreața și femeia de afaceri, Rihanna a întors capetele cu ultima ei ședință foto pentru o nouă colaborare în domeniul modei pentru Diesel.

Cântăreața a împărtășit câteva dintre imaginile sale preferate de la ședința foto, în care a purtat un ansamblu roșu aprinsș. „Colaborarea Diesel foarte așteptată este în sfârșit aici”, și-a anunțat Rihanna fanii și urmăritorii pe social media, a spus vedeta.

„Nu vom avea niciodată muzică nouă, nu-i așa?”

Fanii cântăreței au lăudat-o pentru look-ul ei, dar și pentru noua colecție, ea continuând să își lase amprenta în industria modei și a frumuseții. Cu toate acestea, internauții o tot întreabă pe Rihanna despre noul ei album, care este în pregătire de ceva timp. „Nu vom avea niciodată muzică nouă, nu-i așa?”, a scris un fan.

Cu doar o lună în urmă, vedeta a pozat în lenjerie galbenă

Rihanna a strălucit în costumul galben. Sursă foto: hola.com

În septembrie, Rihanna a împărtășit fotografii de la o altă ședință foto pentru Savage X Fenty, unde a pozat în lenjerie galbenă. Atunci diva a purtat un ansamblu din dantelă combinat cu ciorapi și mănuși asortate și și-a asortat look-ul cu tocuri aurii și o coafură blondă. „Lavish Lace”, a scris aceasta în postare.

„Să fii mamă de băiat este un sport olimpic”

În afară de afacerile ei, Rihanna s-a concentrat pe viața de familie alături de soțul ei, ASAP Rocky, și copiii lor. Recent, familia a fost văzută în vacanță, distrându-se la plajă și profitând la maxim de escapadă.

„Să fii mamă de băiat este un sport olimpic”, a împărtășit artista la începutul acestei săptămâni, postând un videoclip cu fiul ei încercând să iasă din pătuț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri