Simona Ionescu / Redactor Șef

Rita Mureșan plânge! După ce a recunoscut relația cu celebrul artist, a revenit cu un anunț dureros

Rita Mureșan plânge! După ce a recunoscut relația cu celebrul artist, a revenit cu un anunț dureros
După 15 ani de iubire, Rita Mureșan a rămas fără cea mai dragă ființă a sufletului său. Nu-și poate stăpâni lacrimile.

Curg lacrimi pe obrajii Ritei Mureșan. Aceasta a rămas fără labradorul Bella, cățelușa ei care a trăit alături de ea nu mai puțin de 15 ani.

„Ea doarme, eu nu. Mulțumesc că ai adus-o în viața noastră, Horia”

Creatoarea de modă Rita Mureșan a transmis un mesaj tulburător, în care a spus tot ce are pe suflet. „Dragii mei, pentru cei care ați cunoscut-o și știți că a dăruit din iubirea ei tuturor, vreau să vă anunț că Bella, fiica mea canină, îngerul meu pământean, a plecat! 15 ani de iubire necondiționată și suport maxim pentru mine și pentru noi toți din familie!

Însă, în special pentru mine a stat atâta! Ea doarme, eu nu! O iubesc infinit! Mulțumesc că ai adus-o în viața noastră, Horia!”, au fost cuvintele pline de durere ale Ritei Mureșan.

Cățelușa a fost cadou de la fostul său iubit Horia Brenciu

Cățelușa Bella a plecat în Raiul cățeilor. Sursă foto: instagram

Rita Mureșan a primit-o în dar pe Bella cu 15 ani în urmă când era într-o relație cu unul dintre cei mai simpatici artiști, Horia Brenciu. Ea a dezvăluit acest lucru invitată în emisiunea lui Denise Rifai. După ce creatoarea de modă și vedeta s-au despărțit, Horia a cunoscut-o pe Alice, femeia care i-a devenit soție. Rita susține că cei doi au avut o poveste de iubire foarte frumoasă și spune că este mulțumită în sufletul său pentru că a fost iubită și a iubit.

Horia Brenciu a iubit-o sincer

„El a fost iubitul meu. Am avut o relație foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată, nu că nu s-ar ști. Acum fiecare dintre noi are un alt drum și ce e acolo nu mai contează. Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat e că am fost și sunt iubită. E ceva… un șarm al meu, o bunătate, nu știu, sunt romantică, gătesc bine, atitudinea așa. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște”, a declarat Rita Mureșan, la Kanal D.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre