Simona Ionescu / Redactor Șef

Unde a dispărut creatoarea de modă Rita Mureșan? Multe persoane îngrijorate

Unde a dispărut creatoarea de modă Rita Mureșan? Multe persoane îngrijorate
Creatoarea de modă Rita Mureșan este foarte îndrăgită, dar pare că a dispărut din viața publică. Nici afacerea ei cu bucătăria nu merge strălucit.

Creatoarea de modă Rita Mureșan a împlinit 48 de ani pe 23 noiembrie. Sute de admiratori i-au făcut urări, dar ea nu le-a răspuns. Unde și de ce a dispărut?

Unde a dispărut creatoarea de modă Rita Mureșan?

Creatoarea de modă Rita Mureșan nu mai dă nici o veste, deși știe că are mulți admiratori. Sute de internauți, cunoscuți și străini, i-au adresat urări frumoase de ziua ei, 23 noiembrie.

Însă, în vară, a dat o explicație. ”Vă mulțumesc pentru multele, foarte multele mesaje în care mă întrebați ce fac! Faptul că nu am mai scris pe rețele de socializare e alegerea mea! Scriu când simt, sau când am ceva de spus! Fac foarte bine, atât eu cât și toată familia mea! În aceste 3 luni atât de multe persoane și-au mutat viață cu totul pe aceste rețele, încât am considerat că e mai bine pentru mine o pauză! Mă bucur că suntem cu toții sănătoși, că l-am văzut pe tatăl meu acum câteva zile la Breaza, că Gloria e lângă mine, că Rebe e bine la NY și că pot comunica atunci când vreau cu prietenii mei (chiar să ne și vedem, așa pe rând)! Chiar dacă mă repet, cel mai mult mă bucur că suntem sănătoși! Și facem zilnic tot ce putem să ne protejăm și să îi protejăm pe cei dragi! Acestea sunt momente și persoane importante, cărora le-am dat mai multă importantă în ultima perioada, mai puțin rețelelor de socializare! Să nu va supărați pe mine!”, a scris pe Instagram Rita Mureșan.

De ce a dispărut Rita Mureșan

Pe de altă parte, apropiații spun că Rita Mureșan încă se luptă cu kilogramele în plus. Designerul s-a consumat foarte tare, atât din cauza pandemiei de coronavirus, dar și din cauza fiicei sale, care locuia în New York și își făcea griji pentru ea.

“Rita s-a îngrășat mult, din acest motiv nici nu se mai afișează atât de des sau mai postează imagini cu ea. Gătește foarte mult și foarte bine. Ea este fericită și liniștită, chiar dacă s-a îngrășat. S-a consumat o perioadă pe timpul autoizolării, mai ales că una din fiice n-a fost lângă ea fizic, însă acum e bine. Rita este o persoană extrem de ambițioasă și dacă-și propune să slăbească va reuși. Să nu uităm că a mai reușit o dată. Însă acum pare că se simte bine în pielea ei, pentru ea contează mai mult să fie bine în suflet și psihic, să aibă un echilibru, și mai puțin aspectul fizic sau numărul de kilograme”, au dezvăluit câțiva dintre apropiații creatoarei de modă, citați de redactia.ro.

Rita Mureșan se luptă de mulți ani cu kilogramele în plus

Formele perfecte 90-60-90 sunt un avantaj trecător, iar Rita Mureşan este dovada acestui lucru. La 20 de ani, câştiga trofeul de Miss România, iar la 45 de ani a pierdut lupta cu kilogramele. S-a îngrăşat, a slăbit, şi ajunsese la peste 100 de kilograme. Unii au judecat-o, alții au iubit-o așa cum e.

Pentru un manechin, cea mai mare provocare este greutatea. Mult timp Rita Mureşan a trăit cu un morcov sau cu un măr pe zi, pentru a-şi păstra dimensiunile cu care în 1993 a câştigat titlul de Miss România Top Model.

Însă, Rita Mureșean spunea că se simte bine şi nu vrea să slăbească, din contră, pasiunea pentru mâncăruri a împins-o să-şi facă o afacere din asta. Aşa se face că fostul manechin face show-uri prin conceptul ei de live cooking intitulat ”Ritalicios” şi-i convinge pe clienţi de gustul bun al preparatelor ei. Dar, nici această afacere pare că nu mai merge.

În 2013, avea 110 kilograme şi s-a apucat de dietă. Atunci a renunţat la carne, a început să facă sport şi a reuşit într-un singur an să dea jos 40 de kilograme. În 2014, creatoarea de modă Rita Mureşan cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca. Din păcate, nu a rezistat prea mult şi după doi ani a început din nou să mânânce.

În 2014, creatoarea de modă Rita Mureşan cântărea doar 65 de kilograme şi arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor ei, Gloria şi Rebecca

Rita Mureșan a divorțat în 2007

În 2007, Rita Onişca şi Nelu Mureşan divorţau după un mariaj de 13 ani. Atunci, fostul manechin a cerut desfacerea căsătoriei din culpă comună, iar fetele să-i fie încredinţate ei. În cei 13 ani de când sunt despărţiţi, dialogul dintre ei nu s-a oprit, ba din contră, au fost împreună pentru ca Gloria şi Rebecca să nu aibă de suferit.


Raluca l-a înlocuit deja pe Pepe. Mărturisirea soției „bătute” a ajuns pe masa instanței

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre