Simona Ionescu / Redactor Șef

Rita Ora a oferit mită 5.000 de lire sterline, pentru încălcarea regulilor COVID. Cum a depistat-o Poliția

Rita Ora a oferit mită 5.000 de lire sterline, pentru încălcarea regulilor COVID. Cum a depistat-o Poliția
Un șef de restaurant a susținut că echipa Ritei Ora i-a oferit o sumă de 5.000 de lire sterline pentru a încălca regulile impuse în Marea Britanie pentru protecție împotriva COVID-10. Cântăreața voia să găzduiască petrecerea ei de 30 de ani, în ciuda faptului că evenimentele de orice fel au fost interzise.

Cântăreața voia să găzduiască petrecerea ei de 30 de ani, în ciuda faptului că evenimentele de orice fel au fost interzise. Rita Ora a mituit managerul unui restaurant. Șeful locației, Scottie Bhattarai, a declarat poliției că i s-au oferit bani pentru a găzdui „băuturi și ronțăieli” pentru cântăreață. Bhattarai a spus că planul inițial era să participe doar un grup mic, de șapte persoane. În ciuda discuției, s-au prezentat aproape 20 de persoane până la ora 21:00.

Camerele de supraveghere au fost oprite

Detaliile au apărut într-o cerere de examinare a licenței pentru restaurant. Conform raportului: „Securitatea anturajului nu dorea ca pe înregistrările restaurantului să apară participanții. Adică Rita Ora și prietenii săi să nu fie filmați când sosesc. Prin urmare, managerul restaurantului a decis să oprească camerele de supraveghere CCTV între orele 18:00 și 18:30, în ziua de 28 noiembrie 2020”.

S-a susținut, de asemenea, în raport că aceleași camere de supraveghere au fost defecte înainte de eveniment. Șeful restaurantului a susținut că le-a programat pentru reparații. S-a constatat că hard disk-ul camerelor video a fost reformatat pe data de 30 noiembrie, ceea ce înseamnă că nu existau imagini stocate înainte de acel moment, adică și în ziua în care a avut loc petrecerea Ritei. 

Rita Ora a mituit un restaurant

Prin urmare, managerul Bhattarai a fost concediat. Oaspeții Ritei au fost văzuți părăsind restaurantul, când poliția a fost alertată, înainte de miezul nopții: „Poliția a fost chemată sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 21:10, pentru a raporta o posibilă încălcare a reglementărilor COVID-19 într-un local comercial din Clarendon Road, W11. Ofițerii au efectuat anchete la fața locului”.

Cazul a apărut acum în presa engleză. Rita și-a exprimat scuzele public, după ce a fost atacată pe rețelele sociale. Ea a spus că îi pare „profund de rău” și că nu are nici o explicație. A insistat să spună că a fost doar un „impuls al momentului”.

Cum plănuiește Costi Ioniță să câștige Survivor. Face asta zilnic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre