Simona Ionescu / Redactor Șef

Robbie Williams șochează. Cântărețul scrie cuvinte obscene pe un indicator stradal

Robbie Williams șochează. Cântărețul scrie cuvinte obscene pe un indicator stradal
Robbie Williams i-a surprins pe toți în timp ce scrie cuvinte obscene pe un indicator stradal. Ce-o fi fost fost în mintea cântărețului?

Robbie Williams a mâzgălit un mesaj obraznic pe un semn de parcare. Cântărețul nu a fost deranjat să împărtășească gestul cu urmăritorii săi de pe Instagram.

A schimbat cuvântul „permis” în „penis”

Interpretul neastâmpărat, în vârstă de 49 de ani, a putut fi văzut scriind un mesaj nepoliticos pe un panou de pe stradă, în timp ce împărtășea rezultatele unuia dintre sondajele sale de pe rețelele de socializare, în care le cere fanilor să aleagă între melodii clasice.

Vedeta a purtat o șapcă și un guler și a întins mâna deasupra unui indicator stradal care îi avertiza pe proprietarii de vehicule că doar cei care au permis au voie să parcheze în acel loc. Dar Robbie, răutăcios, a schimbat cuvântul „permis” în „penis” lipind literele „nis” pe semn. Astfel încât propoziția să sune astfel: „Doar posesorii de penis”.

„Mi-am petrecut ultima oră criticându-mă pe mine însumi”

Actul rebel al lui Robbie a fost întrerupt de o femeie care i-a spus lui Robbie „să aibă o zi bună” când a trecut pe lângă el pe stradă.

Robbie Williams a stricat un panou stradal. Sursă foto: metro.co.uk

În mod clar, ea nu a vrut să-i întrerupă videoclipul sau să-i distragă atenția de la a scrie pe panou. În legenda videoclipului, Robbie Williams a scris și un mesaj. „Tocmai am citit acest lucru. Conștiința ta de sine ar putea fi de fapt o dependență de rușine. Și acum am tot, Oh, Doamne, despre asta.

Uneori, oamenii care mă intervievează mă felicită pentru că sunt conștient de mine însumi. La suprafață, acesta este un lucru amabil de spus. Dar apoi, dacă mă gândesc mai bine… În mod normal, tocmai mi-am petrecut ultima oră criticându-mă pe mine însumi. Așa că de fapt îmi spun: felicitări pentru că știi că ești un rahat”, a spus Williams.

Fanii au fost șocați

Fanii cântărețului au fost luați prin surprindere să vadă ce în stare Robbie Williams, iar un urmăritor a comentat: „Mă întreb dacă femeia aceea a ajuns acasă/ la serviciu și a spus:  Sunt sigură că tocmai l-am văzut pe Robbie Williams stricând un semn de parcare”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre