Simona Ionescu / Redactor Șef

Robert Pattinson, Ben Affleck și Michael Keaton, în rolul lui Batman în 2022

Robert Pattinson, Ben Affleck și Michael Keaton, în rolul lui Batman în 2022
Trei generații de batman: Robert Pattinson (în vârstă de 34 de ani), Ben Affleck (în vârstă de 48 de ani) și Michael Keaton (în vârstă de 69 de ani). Toți sunt pregătiți să îl înfățișeze anul viitor pe celebrul erou cu capă.

Robert Pattinson este actorul principal în filmul The Batman, care va ajunge în cinematografele din Statele Unite ale Americii și în cele din Marea Britanie pe data de 4 martie 2022. Atât Ben Affleck, cât și Michael Keaton își vor relua rolurile în filmul The Flash, al lui Andy Muschietti, care va ajunge pe marile ecrane în data de 4 noiembrie 2022.

Săptămâna trecută, președintele DC Films, Walter Hamada, a spus că există diferiți Batman simultan în Earth 1 (Ben Affleck și Michael Keaton) și Earth 2 (Robert Pattinson).

„Nu cred că altcineva a încercat vreodată (conceptul de multivers pe ecran). Dar publicul este suficient de sofisticat pentru a-l înțelege. Dacă facem filme bune, vor coopera cu ele”, a declarat Walter Hamada.

Atunci când criticul de la Hollywood, Néstor Bentancor, l-a întrebat pe reporterul Brooks Barnes dacă Michael Keaton își va obține propria franciză Batman, el a spus da.

„Mă refeream la *un film* în care s-a anunțat că se află Keaton, nu la un set din propriile sale filme Batman. Dacă aș avea informații despre el dincolo de Flash, aș fi spus în mod evident”, a spus Brooks Barnes.

Ben Affleck „nu a mai vrut să fie Batman”

Pe de altă parte, criticul Scott Mendelson a scris pe Twitter că Ben Affleck „nu a mai vrut să fie Batman”, deoarece Batman vs Superman: Dawn of Justice din 2016 „a încurcat totul atât de rău”. Scenaristul în vârstă de 48 de ani, premiat cu Oscar, a fost angajat să joace, să scrie și să regizeze The Batman, dar a renunțat în 2019 pentru că „nu a putut”.

„Am încercat să regizez o versiune a acesteia și am lucrat cu un scenarist foarte bun, dar pur și simplu nu am putut veni cu o versiune. Așa că m-am gândit că este timpul să las pe altcineva să tragă cu el. Au niște oameni foarte buni, așa că sunt încântat”, a spus Ben Affleck în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live! în 2019.

Nu cântați în baie?! Nu e bine!  Iată de ce trebuie urgent să începeți să o faceți!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre