Simona Ionescu / Redactor Șef

Rod Stewart nu se mai înțelege cu copiii. Moștenitorii îl roagă ceva, iar el nu vrea să cedeze

Rod Stewart nu se mai înțelege cu copiii. Moștenitorii îl roagă ceva, iar el nu vrea să cedeze
În 2000 și 2016 s-a luptat cu o boală cumplită pe care a pus-o la pământ și încă se recuperează după o intervenție chirurgicală la genunchi în 2022 cauzată de o cădere la un meci de fotbal.

Legendarul rocker pornește într-un turneu mondial de 40 de spectacole pe 24 iunie, dar copiii lui se roagă de el să se retragă și să-și vadă mai mult de sănătate.

Copiii lui Rod Stewart sunt îngrijorați pentru rockerul în vârstă de 78 de ani și fac presiuni pentru ca acesta să se retragă din cariera sa de zeci de ani, pentru a se putea ”concentra pe familie și pe sănătatea sa”. Ei îl încurajează să „arunce prosopul” după mai bine de 50 de ani în lumina reflectoarelor, insistând că ar trebui să se „retragă în condițiile sale” pentru a putea petrece timp concentrându-se pe rolul său de tată și bunic.

Rockerul emblematic în concert în 1976

Nu mai are nimic de demonstrat nimănui

„Tatăl lor și-a dedicat 50 de ani din viață muzicii și nu mai are nimic de demonstrat nimănui. Cu problemele sale de sănătate și având în vedere vârsta sa, mai mulți dintre copiii lui Rod cred că este timpul ca el să își timp pentru a se concentra pe sănătatea sa și pe familia sa, mai ales după nașterea celui de-al treilea nepoțel”, a spus prietenul de familie.

„Întotdeauna mi-am dorit să fac The Great American Songbook live”

La rândul său, Rod a dezvăluit într-un interviu recent că următoarele sale concerte de la Edinburgh de la începutul lunii iulie vor fi „ultimele mele spectacole rock ‘n’ roll”, sugerând că este pregătit să încetinească. Însă se concentrează pe diferite genuri de muzică înainte de a-și duce turneul în jurul lumii, cu opriri în Spania și Portugalia, precum și în America de Nord, Brazilia și Las Vegas.

„Vreau să merg mai departe și întotdeauna mi-am dorit să fac The Great American Songbook live. S-a vândut în 38 de milioane de exemplare. De asemenea, am făcut un album de swing fantastic cu Jools Holland, care este mai mult Louis Prima decât Frank Sinatra. Vreau doar să fac o schimbare”, a spus Rod.

Copiii lui Rod Stewart sunt îngrijorați pentru bărbatul de 78 de ani și vor ca acesta să „arunce prosopul și să se retragă”

„I-ar plăcea să cânte rock pentru totdeauna”

Turneul lui Rod urmează să dureze până la sfârșitul anului 2023, încheindu-se cu o rezidență de două săptămâni în Las Vegas, care se va desfășura între 10 și 22 noiembrie. „Rod nu prea vrea să se oprească și nu știe cum să nu creeze muzică. Aceasta este viața lui. I-ar plăcea să cânte rock pentru totdeauna și crede că fanii lui au nevoie de el”, a mai spus sursa.

Și-a scos la vânzare casa din Los Angeles

Recent, Rod și-a scos la vânzare casa familiei sale de mult timp din Los Angeles pentru 70 de milioane de dolari. El a decis să se întoarcă la rădăcinile sale din Marea Britanie, unde soția lui, Penny, a lucrat ca ofițer de poliție voluntar în cadrul poliției din Londra. Dar, dincolo de faptul că sprijină ambițiile profesionale ale soției sale, Rod a ales să se întoarcă în Marea Britanie pentru că știe că acolo își doresc să fie cei doi fii ai săi.

Bunicul extaziat ar trebui să își ia timp să se concentreze pe sănătatea și familia sa

A considerat că Marea Britanie este casa lui

Mutarea marchează o schimbare majoră pentru Rod, care a petrecut aproape cinci decenii făcând naveta între Los Angeles și casa familiei sale din Essex, o proprietate enormă numită Durrington House, pe care el și Penny au cumpărat-o cu 5,8 milioane de dolari în 2016.

Rod s-a mutat în Orașul Îngerilor în 1975, la un deceniu după ce și-a început cariera solo. „Rod a considerat întotdeauna Marea Britanie ca fiind casa lui. Los Angeles a fost tot ceea ce a avut nevoie să fie pentru acea perioadă din viața sa, dar este evident că nu mai favorizează LA. A devenit atât de toxic, iar el nu mai are nicio intimitate în oraș”, mai spun sursele.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre