Simona Ionescu / Redactor Șef

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au împărțit averea. Ce a primit artista la partaj!

Rona Hartner și Herve Camilleri și-au împărțit averea. Ce a primit artista la partaj!
Rona Hartner și Herve Camilleri au decis să își continue viața pe drumuri diferite. Artista a făcut anunțul cu doar câteva zile în urmă.

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. Vedeta a anunțat că divorțează de dj-ul Herve Camilleri. Vedeta a menționat că nu vrea să ofere declarații amănunțite pe acest subiect. 

Aveau 3 ani de relație

Se pare că Rona Hartner și Herve Camilleri au depus deja actele. Ba chiar au făcut și partajul, conform unei intervenții televizate. Artista s-a căsătorit în urmă cu mai puțin de doi ani. Nunta celor doi a avut loc pe Coasta de Azur.

După un an și jumătate de la ceremonie și trei ani de relație, cei doi au decis să își continue viața pe drumuri separate și solista a dezvăluit câteva dintre motivele care au dus la această decizie.

Cântăreața a suferit mult timp, câștigând în cele din urmă bătălia cu temutul cancer de colon. Cei doi păreau extrem de fericiți, dar despărțirea bătea la ușă, iar fanii nu își imaginau ce avea să urmeze.

„Am făcut un partaj corect”

Rona Hartner și Herve Camilleri au divorțat. Se pare că cei doi au divorțat deja, ba chiar au făcut și partajul. Artista a păstrat proprietatea de pe Coasta de Azur, iar Herve Camilleri a primit de la fosta sa soție tot ce și-a dorit.

„Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. 

Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el.’, a conchis Rona Hartner, cu privire la partaj.

„Divorțăm pentru că…”

Rona Hartner și dj-ul Herve Camilleri au avut probleme chiar de la începutul relației. Cei doi au divorțat amiabil și au promis că vor rămâne amici. Însă, Rona Hartner a dezvăluit că discuțiile care au apărut între ea și partener în timpul pandemiei de coronavirus au produs ruptura iremediabilă dintre aceștia și le-a adus în prim-plan nepotrivirea de caracter, în urma căreia au luat decizia radicală de a divorța.

„Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. 

Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă!

La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi”, a declarat Rona Hartner, potrivit Click!.

Silvia Popovici, actriță superbă și soție de ministru comunist. Elena Ceaușescu nu o suporta

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre