Simona Ionescu / Redactor Șef

Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”

Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”
Erau disperați, pentru că medicii le-au spus că nu mai există nici o șansă. Dar ceva neprevăzut s-a întâmplat.

Cu puțin timp în urmă, doctorii a dat de înțeles familiei pilotului Daniel Onoriu că trebuie să se aștepte la tot ce e mai rău.

Rugăciunile familiei lui Daniel Onoriu au fost ascultate. „Ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău…”

Medicii nu i-au mai dat nici o șansă de supraviețuire, dar după 55 de zile de chin, s-a întâmplat minunea. Daniel Onoriu s-a trezit din comă și a cerut să vorbească cu familia.

”A făcut Dumnezeu o minune, după 55 de zile de comă, nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit. Asta după ce ieri, medicii ne-au zis să ne pregătim de ce este mai rău, pentru că deși analizele lui se normalizează, resursele lui au ajuns la capăt”, a spus Estera Onoriu la Prima TV.

A dorit să o vadă pe asistenta care a avut grijă de el

Daniel a demonstrat că trupul și mintea sa încep să-și revină. Acesta a cerut să vorbească și cu asistenta care a avut grijă de el în toată această perioadă și despre care familia i-a tot povestit când îl vizitau. Mai mult, Daniel i-a cerut soției să nu-l aducă la spital pe băiatul cel mic, pentru că nu vrea să-l vadă așa.

”Astăzi, Daniel s-a trezit, a început să își miște buzele, să încerce să vorbească. În tot timpul în care a fost îngrijit, soția și copiii, când mergeau la el, îi spuneau numele unei anumite asistente și el astăzi a întrebat de ea. Cumva, subconștientul lui a înregistrat. Prima întrebare pe care a pus-o a fost: ‘de câte zile sunt în spital?’ și a cerut să-și vadă familia.

Soția a intrat la el, i-a spus numele copiilor, că se vor duce la el. Iar el a spus că cel mic nu trebuie să-l vadă așa. Acesta a fost semnul că el își amintește și recunoaște. Mintea i-a rămas întreaga în urma acestei septicemii complicate. Medicii se așteptau să fie multe sechele, dar îi mulțumim lui Dumneze că lucrurile merg spre foarte bine”, a povestit Estera.

55 de zile membrii familiei au ținut post și s-au rugat

Membrii familiei spun că încă din momentul în care Daniel a fost internat, toți membrii familiei dar și prietenii au ținut post și au stat doar în rugăciune.

”De când a început necazul, în afara zilelor de post, rugăciunile sunt făcute aproape oră de oră. Unde oamenii au spus că nu mai există nicio șansă, Dumnezeu a făcut o minune, în fața căreia cu toții trebuie să ne închinăm și să fim și mai credincioși decât am fost”, a afirmat mătușa pilotului, în emisiunea Exclusiv VIP.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre