Simona Ionescu / Redactor Șef

Rușii au aruncat cu o substanță necunoscută. Cu ce probleme de sănătate se confruntă ucrainienii

Rușii au aruncat cu o substanță necunoscută. Cu ce probleme de sănătate se confruntă ucrainienii
Soldații lui Vladimir Putin nu au milă. Sursele spun că s-ar fi aruncat cu otravă asupra Mariupolului.

Forțele lui Vladimir Putin nu se opresc. Mariupolul este într-un mare pericol.

Rușii au aruncat cu o substanță necunoscută asupra orașului Mariopol. Cu ce probleme de sănătate se confruntă ucrainienii

Reprezentanții batalionului Azov, a 36-a Brigadă a Marinei din Ucraina, au dat un mesaj tulburător. Aceștia susțin că armata țarului Rusiei, Vladimir Putin, ar fi aruncat asupra orașului Mariupol, folosind o dronă, o substanță otrăvitoare.  Chiar dacă utilizarea și producerea armelor chimice în război sunt interzise printr-un tratat, care a fost semnat și de Rusia.

„În urmă cu aproximativ o oră, forțele de ocupație ruse au folosit împotriva militarilor și civililor ucraineni din orașul Mariupol o substanță otrăvitoare de origine necunoscută, aruncată dintr-o dronă inamica…”, au scris reprezentanții batalionului Azov cu puțin timp în urmă.

„Suntem pe cale să dispărem lent”

Potrivit Spynews a 36-a Brigadă a Marinei din armata Ucrainei a mărturisit că cei care fac parte din grupare au început să se simtă din ce în ce mai rău și este pe cale să se întâmple o nenorocire. Din ultimele informații, oamenii s-ar confrunta în aceste momente cu insuficiență respiratorie și cu un sindrom vesibulo-atactic. Substanța necunoscută a fost răspândită cu o dronă. „Suntem pe cale să dispărem lent. Nu ştim ce se va întâmpla, dar vă cerem să vă amintiţi (de noi) cu un cuvânt bun”, se arată în mesaj.

Vladimir Putin și-a trimis acum măcelarul din Siria

Pentru că nu și-a atins scopul, Vladimir Putin l-a chemat în ajutor acum pe „măcelarul din Siria”, pentru a-l ajuta în invazia Ucrainei. Sursele susțin că generalul Alexander Dvornikov ar fi primit misiunea de a cuceri estul şi sudul ţării vecine în decurs de doar o lună. De asemenea, dacă Donbas-ul va fi cucerit, țarul de la Kremlin, Vladimir Putin, ar vrea ca trupele lui să se întoarcă din nou să atace Kievul.

Sursă foto: spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre